16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Heidi Klum φόρεσε ένα πολύ στυλάτο look δια χειρός της Βάσιας Κωσταρά

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια από τις Ελληνίδες σχεδιάστριες που έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα εγχώρια σύνορα και να δουν τις δημιουργίες τους φορεμένες από διάσημες κυρίες της διεθνούς σκηνής της showbiz είναι η Βάσια Κωσταρά.

Ρούχα της έχουν φορέσει η Jennifer Lope, η Aimie Song ενώ πιο πρόσφατα η Γερμανίδα καλλονή Heidi Klum εθεάθη με σύνολο της Βάσιας Κωσταρά.

Η Heidi Klum έδειχνε πολύ στυλάτη φορώντας ένα δερμάτινο κροκό παντελόνι στο χρώμα της σοκολάτας από τη συλλογή της Βάσιας Κωσταρά, ένα απόλυτο must-have της γκαρνταρόμπας που μπορεί να συνδυαστεί με αέρινα πουκάμισα ή με ένα oversized blazer.

Μάλιστα, το διάσημο supermodel και κριτής του America’s Got Talent έκανε ένα έξυπνο combo, συνδυάζοντάς το με ένα ντελικάτο πουκάμισο σε μπρονζέ απόχρωση, επίσης από τη συλλογή της Βάσιας Κωσταρά, σε slim fit εφαρμογή με κεντήματα στις μανσέτες και τον γιακά.

Η Klum έδωσε το «παρών» στις οντισιόν για το America’s Got Talent και εντυπωσίασε με το total look Vassia Kostara, το οποίο ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες γόβες και μια πολύ ιδιαίτερη δερμάτινη τσάντα, όλα στην ίδια παλέτα, συνθέτοντας ένα πολύ μονοχρωματικό σύνολο που μαγνήτισε τα βλέμματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό