16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Greek Mafia ετοίμαζε εκτελέσεις από αέρος μέσω drones – Συμβόλαια θανάτου από τις φυλακές

Ειδήσεις Ελλάδα

Έναν «σύγχρονο» τρόπο «ασφαλούς» εκτέλεσης των συμβολαίων θανάτων, θα δοκίμαζαν όπως φαίνεται, τα μέλη της Greek Mafia.

1
SHARES

Επιθέσεις με drones σχεδίαζαν οι νονοί της νύχτας, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.

Όπως αναφέρεται στη σχετική δικογραφία, υπάρχουν βίντεο κατόπτευσης περιοχών που βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο Έλληνα ποινικού και όπως φαίνεται ο ίδιος έκανε δοκιμαστικές πτήσεις drones, προεργασία, δηλαδή, αιματηρής επίθεσης με τη ρίψη εκρηκτικού μηχανισμού!

Θα μπορούσε, επίσης, να εξοπλίσει το drone με χειροβομβίδες ώστε να επιτεθεί στον στόχο του από απόσταση και με ασφάλεια για τον ίδιο.

Πρόκειται για τεχνικές που χρησιμοποιούνται τα τελευταία χρόνια για παράδειγμα στον πόλεμο της Ουκρανίας (αναφερόμαστε στα drones του εμπορίου, τα οποία γίνονται φονικά με τις «πατέντες» της προσθήκης εκρηκτικών, και όχι για τα πολεμικά drones).

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται επίσης ότι Έλληνες και Αλβανοί ποινικά πραγματοποιούσαν εγκλήματα ακόμα και κατά τη διάρκεια της άδειάς τους από τις φυλακές!

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN παρουσιάστηκαν λεπτό προς λεπτό οι προπαρασκευαστικές ενέργειες των δραστών, πριν τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου, όπως αυτές περιγράφονται στη δικογραφία.

Το δρομολόγιο των εκτελεστών Το βράδυ πριν την εκτέλεση στις 22.59 μ.μ., μοτοσυκλέτα με δύο αναβάτες κινείτο στην επαρχιακή οδό Οινόης – Μαγούλας, με κατεύθυνση τα Σκούρτα Βοιωτίας, το χωριό που βρισκόταν το σπίτι του Γιάννη Σκαφτούρου.Στις 23.15 μ.μ. η μοτοσυκλέτα έφτασε στα Σκούρτα, όπου και έμεινε για περίπου δυόμισι ώρες. Με την έλευση της ημέρας της δολοφονίας, και συγκεκριμένα στη 1.15 π.μ., η μοτοσυκλέτα με τους δύο αναβάτες κινήθηκε προς Μαγούλα, και από τις 2.07 π.μ., στην ευρύτερη περιοχή με τους δύο αναβάτεςΣτις 5.12 π.μ., η μοτοσυκλέτα επέστρεψε στα Σκούρτα Βοιωτίας. Μετά από λίγες ώρες ο αρχιμαφιόζος Σκαφτούρος εκτελέστηκεΑμέσως μετά, στις 12.08 μ.μ., η μοτοσυκλέτα κινήθηκε προς το σημείο όπου οι δράστες την εγκατέλειψαν.

Εντολές εκτέλεσης μέσα από τις φυλακές!

Tην άκρη του νήματος στον αιματηρό κύκλο των δολοφονικών επιθέσεων στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος αναζητούν οι αρχές. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι εντολές για τα συμβόλαια θανάτου δίνονται μέσα από τον Κορυδαλλό, όπου κρατούνται πολλά κορυφαία στελέχη της Greek Mafia, ενώ οι ομογενείς κακοποιοί, όπως αυτοί που συνελήφθησαν, είναι απλώς τα εκτελεστικά όργανα.

Μέλη της μαφίας, στις 10 Ιουνίου του περασμένου έτους φτάνουν με μηχανή μεγάλου κυβισμού και αυτοκίνητο, στις εγκαταστάσεις βενζινάδικου συμφερόντων του Γιάννη Σκαφτούρου, στον Ασπρόπυργο, και με την απειλή Καλάσνικοφ και πιστολιών ακινητοποιούν τον υπάλληλο του πρατηρίου και τον φύλακα του υπαίθριου πάρκινγκ.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, παρέδωσαν για λόγους αντεκδίκησης στις φλόγες φορτηγά, βυτιοφόρα και επιβατικά αυτοκίνητα.

Επτά ημέρες αργότερα, οι λαθρέμποροι τσιγάρων με ένα βαν και δύο αυτοκίνητα, φτάνουν σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο, και με την απειλή βαρύ οπλισμού ακινητοποιούν τους εργάτες του παράνομου εργοστασίου καπνικών προϊόντων, βάζουν φωτιά στο εμπόρευμα και προκαλούν φθορές στον εξοπλισμό. Το παράνομο εργοστάσιο διαχειρίζονταν ο «Θείος Τζο» σύμφωνα με την αστυνομία.

Ήταν τα τελευταία χτυπήματα της εγκληματικής οργάνωσης σε βάρος της Greek Mafia, όπως προκύπτει από την μέχρι τώρα έρευνα της αστυνομίας. Είχαν προηγηθεί η εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου τον Απρίλιο του 2022 στα Σκούρτα Βοιωτίας και η διπλή δολοφονία του Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη στον Κορυδαλλό τον Ιούνιο του περασμένου έτους.

Οι εκτελεστές που συμμετείχαν και στις τρεις δολοφονίες, είναι ένας 40χρονος ομογενής, έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας, ένας 39χρονος που έχει συλληφθεί επίσης, και ακόμη ένα άτομο που δεν έχει ταυτοποιηθεί, αλλά βρέθηκε γενετικό του υλικό στη κλεμμένη μηχανή που χρησιμοποίησαν στη δολοφονία Σκαφτούρου αλλά και στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για να παρακολουθούν τον Βασίλη Ρουμπέτη.

Δύο από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που δραστηριοποιείται στη λαθραία διακίνηση τσιγάρων από την Ελλάδα στην Ευρώπη, είχαν θεωρηθεί ύποπτα για ανθρωποκτονία που είχε διαπράξει η συμμορία τους το 2012 στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Αποκαλυπτικοί διάλογοι της εγκληματικής οργάνωσης

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται και οι συνομιλίες των μελών της οργάνωσης, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Γεωργιανού κατηγορουμένου με άτομο το οποίο αναζητούν οι Αρχές. Σε αυτές τις συνομιλίες γίνεται αναφορά στην απόπειρα δολοφονίας του Μαυρόπουλου, τον οποίο αποκαλούν «αγριογούρουνο».

Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν κι έναν 21χρονο από τη Θεσσαλονίκη, που φέρεται να αναλάμβανε τις εμπρηστικές επιθέσεις και τις τοποθετήσεις εκρηκτικών μηχανισμών στα συμβόλαια που αναλάμβανε η εγκληματική οργάνωση. Μάλιστα, έφτανε στο σημείο να υπερηφανεύεται για αυτό σε συνομιλίες του στα social media.

Ντοκουμέντα από τη δράση της μαφιόζικης συμμορίας

Την σκληρότητα με την οποία δρούσαν τα μέλη της μαφιόζικης συμμορίας που εμπλέκεται σε δολοφονίες της Greek Mafia, αποτυπώνουν φωτογραφίες ντοκουμέντα που φέρνει στο φως το MEGA.

Μεταξύ αυτών απεικονίζεται η επίθεση σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο όπου ακινητοποίησαν τον υπάλληλο. Ενώ σε άλλη φωτογραφία οι δράστες έχουν πάει σε δύο φορτηγά τα οποία και πυρπόλησαν, καθώς σύμφωνα με το MEGA, υπήρχε μηχάνημα που κατασκευάζει λαθραία τσιγάρα. Ήταν ένα από τα χτυπήματα που πραγματοποίησαν τα μέλη της συμμορίας, μετά τη διπλή δολοφονία που πραγματοποιήθηκε στον Κορυδαλλό.

Σε άλλες φωτογραφίες απεικονίζονται οι δράστες κατά την επίθεση τους σε βιομηχανική αποθήκη στη Δυτική Αττική, σπάνε την πόρτα και όντας βαριά οπλισμένοι, με καλάσνικοφ πιστόλια και σιγαστήρες, προχώρησαν σε εμπρησμό.

Απήγαγαν σωφρονιστικό υπάλληλο και τον βασάνιζαν επί 3 ημέρες

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της μαφιόζικης συμμορίας είχαν απαγάγει ένα σωφρονιστικό υπάλληλο από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος φέρεται να παρείχε βοήθεια σε ένα από τα δύο άτομα που δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό τον Ιούνιο του 2023.

Τα μέλη της συμμορίας τον βασάνιζαν επί τρεις ημέρες, ζητώντας του πληροφορίες για τη βομβιστική επίθεση, με τον σωφρονιστικό υπάλληλο να αποκαλύπτει τα πάντα.

Σχετικές ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό