21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Google σχεδιάζει να μεταφέρει τη Γραμμή Αναζήτησης στο κάτω μέρος του app στο Android

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα περισσότερα Android smartphone στον κόσμο (εκτός από την αγορά της Κίνας) έχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές της Google, με μια από τις βασικότερες να είναι το Google app. Τώρα φαίνεται πως ο τεχνολογικός γίγαντας εξετάζει ορισμένες τροποποιήσεις για να ενισχύσει την εμπειρία αναζήτησης σε smartphone Android.

Σύμφωνα με το TheSpAndroid, η πιο πρόσφατη ενημέρωση, έκδοση 14.48.26.29.arm64, της εφαρμογής Google παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη αλλαγή. Αυτή είναι η μεταφορά της γραμμής αναζήτησης στο κάτω μέρος, ακριβώς πάνω από τις κάτω καρτέλες πλοήγησης. Αυτή η αλλαγή ισχύει τόσο για την κύρια γραμμή αναζήτησης όσο και για τη γραμμή αναζήτησης που είναι ορατή στα αποτελέσματα αυτής.

Αυτή η αλλαγή, αν και μοιάζει μικρή, αλλάζει πολλά πράγματα. Αρχικά διευκολύνει το πάτημα σε οποιοδήποτε τηλέφωνο, μεγάλο ή μικρό. Καθώς τα πάνελ των smartphone γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα, η χρήση θα γίνει αρκετά πιο εύκολη. Θα μειώσει την πίεση στα δάχτυλα και θα εξασφαλίσει ένα ασφαλές κράτημα στο τηλέφωνο.

Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτήν την αλλαγή δεν έχει γίνει γνωστή. Αυτή τη στιγμή, η λειτουργία είναι ανοιχτή σε δοκιμαστές beta.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό