19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η Google προσκαλεί τους χρήστες iPhone να αλλάξουν στρατόπεδο

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι τελευταίες αναλύσεις δείχνουν μια στροφή των νέων στα iPhone, αλλά η Google δεν σκοπεύει να αφήσει να περάσει έτσι αυτό το κύμα και ετοίμασε μια νέα διαφημιστική καμπάνια για τα οφέλη του Android OS. Η πρώτη πεντάδα μίνι διαφημιστικών clip συνοδεύεται από τη φράση “It’s all good with Google on Android” και εστιάζει σε 5 διαφορετικούς τομείς.

Privacy & Security: Έμφαση στο στρώμα ασφαλείας Play Protect, το οποίο σαρώνει τις εγκατεστημένες εφαρμογές στη συσκευή σου για malware και χαρακτηρίζεται ως προελεγκτικός μηχανισμός ασφαλείας. Σε περίπτωση που εντοπίσει κάτι ύποπτο, είτε σε καλεί να διαγράψεις την εφαρμογή, είτε προχωρά αυτόματα στην διαγραφή.

Emoji Reactions: Ως μέρος του Google Messages, η λειτουργία απευθύνεται σε αυτούς που ανησυχούν ότι το messaging δεν είναι διασκεδαστικό στον κόσμο του Android OS. Χάριν στο πρότυπο RCS, μπορείς να αντιδράς στα μηνύματα με οποιοδήποτε emoji.

Transfer Photos: Όταν μεταφέρεις τα δεδομένα σου σε μια Android συσκευή, η Google δημιουργεί ένα αντίγραφο των φωτογραφιών, των αρχείων, των επαφών και των εφαρμογών για να μην χάσεις τίποτα στην μετάβαση. Χάριν στη νέα εφαρμογή Switch to Android η όλη διαδικασία γίνεται ακόμα πιο ομαλά. 

Device Compatibility: Τα Android smartphones συνδέονται με τα αγαπημένα σας ακουστικά, ηχεία, συσκευές smart home κλπ. πανεύκολα. 

Όλα τα σποτάκια τελειώνουν με τη φράση “Switch and Do More” και δείχνουν διάφορες συσκευές Android όπως τα Galaxy Z Fold 4/5, Flip 4/5, S23 Ultra, Pixel Fold και Pixel 7 Pro για να δωθεί έμφαση στην υποστήριξη πολλών διαφορετικών σχεδιασμών. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η εταιρεία τονίζει το “Google on Android” ειδικά όταν πρόκειται για third-party συσκευές…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό