22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Google ενσωματώνει το AI εργαλείο Bard στον ψηφιακό βοηθό Google Assistant

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήταν αναμενόμενο ότι η Google θα προχωρούσε σε κάποια φάση στην ενσωμάτωση του δικού της εργαλείου παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης, το Google Bard, στον ψηφιακό βοηθό Google Assistant, και αυτό έγινε επίσημο στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων συσκευών της (Pixel 8, Pixel 8 Pro και Pixel Watch 2).

Η εταιρεία αναφέρει ότι φέρνει τις δυνατότητες του Google Bard στις προσωποποιημένες βοήθειες που προσφέρει το Google Assistant, ούτως ώστε να αλληλεπιδράς με το AI εργαλείο μέσω κειμένου, φωνητικών εντολών ή ακόμα και με αναρτήσεις εικόνων. 

Στην παρούσα φάση, η Google χαρακτηρίζει το Assistant with Bard ως ένα πρώιμο πείραμα που λανσάρεται σε ορισμένους testers για να λάβει τις γνώμες τους προτού προχωρήσει στο ευρύτερο άνοιγμα του για όλους τους χρήστες. Αυτό θα συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες, τόσο για τις συσκευές Android, όσο και για το iOS της Apple.

Εκτός από το Assistant, η Google σκοπεύει να ενσωματώσει το Bard και σε άλλα προϊόντα της, όπως τα Gmail, Docs και Google Search, αλλά για την ώρα δεν αποκαλύπτει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για αυτά τα βήματα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό