15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η GMC δείχνει μέσω ντοκιμαντέρ την επαναστατική εξέλιξη του Hummer EV

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Οκτώβριο του 2020 η GMC παρουσίασε το Hummer EV και έκανε γνωστό ότι η εμπορική του πορεία στην Αμερική θα ξεκινήσει στα τέλη του 2021. Όπερ και εγένετο, καθώς στις 18 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους η αμερικάνικη εταιρία παρέδωσε το θηριώδες ηλεκτρικό pickup στους πρώτους ιδιοκτήτες του.
Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε μόλις δύο χρόνια, μια ομάδα μηχανικών της General Motors γέννησε την ιδέα και την υλοποίησε. Όλη αυτή τη διαδικασία έχει οπτικοποιηθεί και μπορείς να την απολαύσεις στο ακόλουθο ντοκιμαντέρ.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ θα δεις τον μεγάλο όγκο της δουλειάς που έγινε στη φάση του σχεδιασμού του ηλεκτρικού Hummer. Έπειτα, θα δεις πλάνα από δοκιμές εξέλιξης σε πραγματικές συνθήκες, σε βαθμό που να λυγίζει ο άξονας του αυτοκινήτου και τους μηχανικούς να τον επισκευάζουν. Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ αναφέρει:
Η ιστορία που ανακαλύψαμε στα γυρίσματα ήταν πολύ πιο συναρπαστική από οτιδήποτε θα μπορούσαμε να ελπίζουμε. Είδαμε μια τολμηρή και παθιασμένη ομάδα που έφερε την πρώτη σημαντική είσοδο της GM σε αυτόν τον εκπληκτικό μετασχηματισμό της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Αυτή ήταν μια απίστευτη ευκαιρία να πάμε βαθιά πίσω από τα παρασκήνια της διαδικασίας ανάπτυξης για να ανακαλύψουμε τι χρειάζεται για να ζωντανέψουμε ένα όχημα και να απαθανατίσουμε αυτή τη στιγμή στην ιστορία του αυτοκινήτου όπως συνέβη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό