19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Η Formula E ακύρωσε όλους τους προγραμματισμένους αγώνες του πρωταθλήματος

Ειδήσεις Ελλάδα

H διοργανώτρια αρχή της Formula E και η FIA ανακοίνωσαν πως ακύρωσαν και τα τρία εναπομείναντα E-Prix που δεν είχαν ακυρώθει μέχρι σήμερα. Πρόκειται για το E-Prix της Νέας Υόρκης και του διπλού E-Prix του Λονδίνου που ήταν προγραμματισμένα για τις 11, 25 και 26 Ιουλίου.Ο λόγος είναι φυσικά η πανδημία του κορωνοϊού, με τις τοποθεσίες που θα διεξαγόταν τα E-Prix να έχουν μετατραπεί σε προσωρινά νοσοκομεία.

Η Formula E και η FIA εξετάζουν το ενδεχόμενο να διεξάγουν κάποιον αγώνα στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα σε πίστα, όπως στο Silverstone, στο Brands Hatch και στο Donnington, φυσικά χωρίς την παρουσία θεατών.
Επίσης η Formula E θέλει να διοργανώσει έναν αγώνα στο αεροδρόμιο Tempelhof του Βερολίνου, ενώ είναι πιθανό να διεξαχθεί και το E-Prix της Νότιας Κορέας, που ήταν προγραμματισμένο για τις 3 Μαΐου, αλλά αναβλήθηκε, μιας και η χώρα βλέπει τα κρούσματα του κορωνοϊού να μειώνονται καθημερινά και στις 29 Απριλίου να έχει μόλις 9 νέα κρούσματα. Η Formula E θέλει να διεξάγει τρεις ακόμη αγώνες έτσι ώστε το φετινό πρωτάθλημα να μπορεί να χαρακτηριστεί ως παγκόσμιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό