27.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η Ford το ξανασκέφτεται με τα ηλεκτρικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Jim Farley, διευθύνων σύμβουλος της Ford, εξέφρασε σκεπτικισμό σχετικά με το γεγονός ότι τα ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία αποτελούν το μοναδικό μέλλον της αυτοκίνησης.

Μιλώντας στην 81η Συνάντηση Μελών του Goodwood στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Farley, ο οποίος συμμετείχε στο Ken Miles Cup αγωνιζόμενος με μια κλασική Mustang 289 V8, τόνισε ότι τα ηλεκτρικά μπορεί να μην είναι η καλύτερη λύση για όλες τις εφαρμογές.

Πρότεινε ότι εναλλακτικές λύσεις όπως το υδρογόνο ή τα βιώσιμα καύσιμα μπορεί επίσης να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο.

Ο Farley αμφισβήτησε τη βεβαιότητα ενός αμιγώς ηλεκτρικού μέλλοντος μέχρι το 2035, έτος-στόχο για πολλές περιοχές που μεταβαίνουν σε αποκλειστικά ηλεκτρικά οχήματα.

Σημείωσε ότι για ορισμένες περιπτώσεις χρήσης, όπως τα φορτηγά εργασίας ή τα φορτηγά για τους κτηνοτρόφους, η ηλεκτροκίνηση μπορεί να είναι ανέφικτη.

Η Ford παραμένει προσηλωμένη στους παραδοσιακούς κινητήρες εσωτερικής καύσης, ιδίως στη Mustang V8.

Ο Farley διαβεβαίωσε ότι η Ford θα συνεχίσει να παράγει τη Mustang V8 όσο υπάρχει ζήτηση, διαχωρίζοντάς την από τις ηλεκτρικές εναλλακτικές λύσεις, όπως η Mustang Mach-E.

Τα σχόλια του Farley υπογραμμίζουν την ευέλικτη προσέγγιση της Ford για τα μελλοντικά συστήματα κίνησης, λαμβάνοντας υπόψη τις αβεβαιότητες και τις διαφορετικές ανάγκες στην αγορά αυτοκινήτου .

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό