17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Fiat θέλει χρώματα και γυρνάει την πλάτη στο γκρι!

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχουμε ακούσει θρύλους σχετικά με τα χρώματα των αυτοκινήτων. Πώς ο Henry Ford πουλούσε το Model T σε οποιοδήποτε χρώμα αρκεί να είναι μαύρο και πώς μία Ferrari οφείλει να είναι κόκκινη ή στην χειρότερη των περιπτώσεων, κίτρινη αλλά πόσες φορές έχεις ακούσει μία εταιρία να μην προσφέρει ένα χρώμα και μάλιστα τόσο δημοφιλές όσο το γκρι; Η Fiat πρωτοπορεί λοιπόν αποφασίζοντας να καταργήσει το γκρι για να δώσει περαιτέρω έμφαση στα υπόλοιπα έντονα, ζωντανά, χαρούμενα χρώματα.

“Καταργήσαμε τους κανόνες: αποφασίσαμε να σταματήσουμε την παραγωγή των γκρι Fiat. Είναι μία πρόκληση και μία καινοτομία και στόχος είναι να ενισχύσουμε την πρωτοπορία της Fiat ως μάρκα της χαράς, των χρωμάτων και της αισιοδοξίας. Η Ιταλία είναι η χώρα των χρωμάτων και από σήμερα, το ίδιο ισχύει και για τα αυτοκίνητα της Fiat.“

Δήλωσε ο επικεφαλής της ιταλικής εταιρίας, Olivier Francois, που για να υπογραμμίσει τη νέα φιλοσοφία της Fiat, κάθισε στη θέση του οδηγού ενός Fiat 600 (του νέου crossover που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα εντός των επόμενων ημερών) πριν αυτό… βουτηχτεί σε μία μεγάλη δεξαμενή με πορτοκαλί χρώμα! Εκτός από τα χρώματα, η Ιταλοί φημίζονται για την δραματικότητα τους και το συγκεκριμένο stunt ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα της μάρκας.

Έτσι έχουν τα πράγματα λοιπόν. Η Fiat καταργεί το γκρι αλλά η τρέχουσα γκάμα της που αποτελείται από το Νέο 500, το 500 Hybrid, το 500X, το Panda και το Tipo είναι διαθέσιμη σε πολλές αποχρώσεις όπως το λευκό Gelato, το πορτοκαλί Sicilia, το πορτοκαλί Paprika, το κόκκινο Passione, το Blu Dipinto di Blu, το μπλε Italia, το μπλε Venezia, το πράσινο Rugiada, το πράσινο Foresta, το Rose gold και το μαύρο Cinema. Όλα χρώματα με ονόματα που θυμίζουν τα τοπία της Ιταλίας και την dolce vita διάθεση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό