20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η Fiat δημοπρατεί 3 πολύ ειδικά 500e για καλό σκοπό!

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις αρχές του Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες της για το κοινό η έκθεση Art Basel Miami Beach 2023 και η Fiat θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την παράσταση καθώς συνεργάστηκε με τρεις κορυφαίους οίκους για τον σχεδιασμό ισάριθμων μοναδικών και φυσικά, πολύ ειδικών 500e, τα οποία θα δημοπρατηθούν με τα έσοδα να ενισχύουν μία περιβαλλοντική μη-κερδοσκοπική οργάνωση που θα ανακοινωθεί σε δεύτερη φάση.

“Είναι σπάνιο για έναν κατασκευαστή να συνδυάζει προσπάθειες με τις πιο εμβληματικές ιταλικές μάρκες σε τρεις διαφορετικούς τομείς, τον σχεδιασμό ενδυμάτων, τον σχεδιασμό επίπλων και τον luxury για την δημιουργία κάτι πραγματικά μοναδικού που συνδυάζει την τέχνη με ένα περιβαλλοντικό μήνυμα. Είναι ακόμα πιο σπάνιο αυτά τα αυτοκίνητα να προσφέρονται μέσα από μία δημοπρασία.“

Δήλωσε ο επικεφαλής της Fiat και επικεφαλής marketing για ολόκληρο τον όμιλο Stellantis, Olivier Francois. Οι τρεις οίκοι στους οποίους αναφέρεται είναι με αλφαβητική σειρά ο Armani, o Bvlgari και ο Kartell με τον πρώτο να σχετίζεται με την μόδα στα ενδύματα, τον δεύτερο να παίρνει την θέση του “luxury” και τον Kartell να δραστηριοποιείται στον χώρο των επίπλων υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Η ανακοίνωση της δράσης της Fiat δεν είναι εντελώς τυχαία καθώς η ιταλική εταιρία ετοιμάζεται να λανσάρει το 500e στην αμερικανική αγορά ως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της, αν και αυτή η δήλωση δεν είναι εντελώς ακριβής καθώς η Fiat είχε λανσάρει για σύντομο χρονικό διάστημα ανάμεσα στο 2013 και το 2019 το επίσης ηλεκτρικό 500e που βασιζόταν στο θερμικό μοντέλο.

Τώρα η Fiat επιστρέφει στην αγορά της Β. Αμερικής με ένα πολύ ανώτερο προϊόν και ένα συγκροτημένο πλάνο ώστε να εκμεταλλευτεί την στροφή στην ηλεκτρική κινητικότητα αποκτώντας ένα ουσιαστικό μερίδιο αγοράς.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το 500e Armani ξεχωρίζει από το γκρι χρώμα, τις ιδιαίτερες ζάντες ελαφρού κράματος και την υφασμάτινη οροφή με το λογότυπο “GA” και διαθέτει ίσως το πιο συγκρατημένο εσωτερικό από τα τρία. Το 500e Kartell διαθέτει το εντυπωσιακό μπλε χρώμα, διαφορετικές ζάντες, λεπτομερή σκαλίσματα στα καλύμματα των καθρεπτών και γκρι επενδύσεις στην καμπίνα με το ταμπλό να αντικατοπτρίζει το design των καθρεπτών.

Τέλος, το 500e Bvlgari έρχεται με ένα εκθαμβωτικό πορτοκαλί περλέ χρώμα και ένα πολύχρωμο εσωτερικό με χρυσές λεπτομέρειες και τρεις ημι-πολύτιμους λίθους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό