20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Euroleague αποθεώνει τον Σέρβο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ταλέντο και η ποιότητα του Μίλος Τεόντοσιτς αναμφισβήτητα και πλέον έχει φτάσει στο σημείο που… μέχρι και ο επίσημος λογαριασμός της Euroleague του «υποκλίνεται». Στην αναμέτρηση της Πέμπτης (21/12) του Ερυθρού Αστέρα απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Σέρβος μπασκετμπολίστας πέτυχε ένα ασύλληπτο τρίποντο που ενδέχεται να τον κατατάξει στην κορυφή του top-10 της αγωνιστικής.

Στα μισά της δεύτερης περιόδου, ο Τεόντοσιτς είχε την μπάλα. Παρότι τον έκλεισαν πολύ καλά, εκείνος βρήκε τρόπο να… ελιχθεί, να ξεμαρκαριστεί και να επιχειρήσει να σουτάρει. Οι περισσότεροι στη θέση του απλά θα πετύχαιναν το ταμπλό κατά πάσα πιθανότητα ή απλά θα κατάφερναν να σημαδέψουν το σίδερο.

Ωστόσο, ο Τεόντοσιτς πέτυχε ένα απίστευτο 3ποντο, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας και ο επίσημος λογαριασμός της Euroleague στο twitter θέλησε να τον αποθεώσει για την ασύλληπτη προσπάθειά του. «Ο Μίλος Τεόντοσιτς απλά είναι τόσο καλός!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο διαχειριστής.

Για την ιστορία, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κατάφερε να σημειώσει double-double από το… πρώτο ημίχρονο και η ομάδα του επικράτησε εν τέλει με 98-92. Ο Τεόντοσιτς ήταν… ασταμάτητος και έφτασε τους 27 πόντους, ενώ κατέγραψε ταυτόχρονα και 14 ασίστ.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανέβηκε στις 6 νίκες και 10 ήττες, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ έπεσε τις 9 νίκες και 7 ήττες!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό