16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Buick teasάρει τα ανανεωμένα Verano και Verano GS στην Κίνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Νοέμβριο του 2015, η Buick παρουσίασε στη Κίνα το Verano, ή αλλιώς ένα rebadged Opel Astra και χθες η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα δύο teaser φωτογραφίες του facelift του μοντέλου, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 18 Απριλίου, για να κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση της Σαγκάη, που ανοίγει τις πύλες στις 21 του μηνός.

Από τις φωτογραφίες διακρίνονται οι τυπικές αλλαγές ενός facelift, ήτοι νέοι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, νέα μάσκα και ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα.
Μηχανικά δεν αναμένονται αλλαγές, και έτσι κάτω από το καπό του Verano θα βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός 1500άρης SIDI βενζινοκινητήρας απόδοσης 120 ίππων και 146 Nm ροπής, που θα συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Εκτός του Verano, θα δούμε και την GS έκδοση, με πιο sport αισθητική τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε οδική συμπεριφορά. Στο εσωτερικό η σπορτίφ έκδοση διαθέτει καθίσματα με alcantara επενδύσεις, κόκκινες ραφές για αντίθεση και κόκκινη κρυφό φωτισμό. Μηχανικά, θα φέρει έναν 1500άρη turbo βενζινοκινητήρα, απόδοσης 166 ίππων και 250 Nm ροπή., που συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα 7-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό