17 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Brembo παρουσιάζει το Sensify

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Sensify συνδυάζει το τρέχον χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Brembo, δαγκάνες, δίσκους και υλικά τριβής, με την ψηφιακή τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη, δημιουργώντας μια ευέλικτη και επαναστατική πλατφόρμα που περιλαμβάνει λογισμικό, προγνωστικούς αλγόριθμους και διαχείριση δεδομένων για τον ψηφιακό έλεγχο του συστήματος πέδησης.

Με το Sensify, το σύστημα πέδησης δεν είναι πλέον απλώς ένα σύνολο των μερών του, αλλά ένα οικοσύστημα, όπου η τεχνητή νοημοσύνη και το λογισμικό διαδραματίζουν ενεργό ρόλο. Η συλλογή δεδομένων αξιοποιείται για τη βελτίωση της εμπειρίας του οδηγού και επιτρέπει στο σύστημα να ενημερώνεται συνεχώς.
Το κύριο χαρακτηριστικό του Sensify είναι το γεγονός πως μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα σε κάθε έναν από τους τροχούς του οχήματος, με τον Daniele Schillaci, Διευθύνων Σύμβουλο της Brembo να δηλώνει:
Πιστεύουμε ότι το Sensify θα μπορούσε να είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία με την ίδια τεράστια επίδραση που είχε το ABS όταν κυκλοφόρησε στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Με την εισαγωγή του Sensify, η Brembo ξεπερνά τα όρια του δυνατού των συστημάτων πέδησης, ανοίγοντας εντελώς νέες ευκαιρίες στους οδηγούς να βελτιώσουν την εμπειρία τους στο δρόμο και να προσαρμόσουν την απόκριση των φρένων στο στυλ οδήγησης τους. Το Sensify προσφέρει στους οδηγούς την ηρεμία που αναζητούν.
H Brembo τονίζει πως το Sensify προσφέρει οδηγική απόλαυση και απόλυτη ασφάλεια, με το σύστημα να είναι διαισθητικό και να ανταποκρίνεται με ομαλό τρόπο, προσφέροντας στον οδηγό την αναμενόμενη απόδοση όταν χρειάζεται, σε συνδυασμό με εξαιρετικό έλεγχο.
Το Sensify συνδυάζει τα καλύτερα εξαρτήματα πέδησης της Brembo με την ενσωμάτωση ενός ψηφιακού εγκεφάλου και αισθητήρων που ελέγχουν κάθε τροχό ξεχωριστά. Το αποτέλεσμα είναι πιο ακριβής χειρισμός του αυτοκινήτου, αυξημένη απόδοση και αυτοπεποίθηση για τον οδηγό, με στόχο μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό