19.7 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Η BMW M2 με τα M Performance Parts δεν είναι καθόλου διακριτική!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αλήθεια είναι ότι ο μέσος αγοραστής μίας BMW M2 δεν ταξινομεί ιδιαίτερα ψηλά την διακριτικότητα στην λίστα με τις προτεραιότητες του, όμως η προηγούμενη γενιά κατάφερε να συνδυάσει επιτυχώς την κλάση και την φινέτσα με μία αύρα ωμής δύναμης και σχεδόν ένοχης οδηγικής απόλαυσης. Η πιο πρόσφατη γενιά δεν ακολουθεί τον ίδιο δρόμο καθώς ο σχεδιασμός της ήδη διχάζει το… φιλοθεάμων κοινό αλλά είτε σου αρέσει, είτε όχι δεν μπορείς να αμφισβητήσεις το γεγονός ότι προκαλεί. Είναι πολωτικός και αυτή η πόλωση αυξάνεται κατακόρυφα με την δημοσίευση των φωτογραφιών που αφορούν στη νέα M2 που εξοπλίζεται με ολόκληρο τον κατάλογο M Performance Parts.

Η κατάσταση είναι λίγο “από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις” αλλά το πίσω μέρος είναι αναμφίβολα το πιο ακραίο σε ολόκληρο το αυτοκίνητο. Η αεροτομή είναι ίσως το πιο διακριτικό κομμάτι της M2 με τα M Performance Parts, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ήδη μία μικρή αεροτομή στο τελείωμα της οροφής, καθώς λίγο πιο κάτω βλέπουμε τον νέο προφυλακτήρα με τα έντονα χαρακτηριστικά που προσομοιώνουν αεραγωγούς στα πλαϊνά και τον διαχύτη ο οποίος προσπαθεί να βολέψει την τετραπλή, κεντρικά τοποθετημένη απόληξη της εξάτμισης. Αυτού του είδους η εξάτμιση είναι ήδη γνωστή από τα μεγαλύτερα μοντέλα της M GmbH και όπως δεν μας… κάθισε καλά στις M3/M4, έτσι δεν μας κάθεται καλά και εδώ. Περί ορέξεως βέβαια…

Από τα πλαϊνά ξεχωρίζουμε τα ανθρακονημάτινα καλύμματα των καθρεπτών, τις νέες ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών για τους τροχούς του εμπρός άξονα και 21 για αυτούς του πίσω και τις προσθήκες/πτερύγια μπροστά από τους πίσω τροχούς και πίσω από τους εμπρός. Στον εμπρός προφυλακτήρα δε, υπάρχουν τα ίδια πτερύγια στις άκρες του για να κατευθύνουν την ροή του αέρα ενώ στους ήδη μεγάλους αεραγωγούς έχουν τοποθετηθεί ανθρακονημάτινα κομμάτια που τους κάνουν να φαίνονται ακόμα μεγαλύτεροι. Όσον αφορά στο εσωτερικό, την παράσταση κλέβουν τα carbon διακοσμητικά στο τιμόνι, το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα που συνδυάζονται άψογα με τα προαιρετικά M Carbon bucket καθίσματα αλλά ο κατάλογος σίγουρα περιλαμβάνει κι άλλα κομμάτια όπως για παράδειγμα πατάκια, πεντάλ και όχι μόνο. Τα M Performance Parts, παραδοσιακά, απευθύνονται σε αυτούς που θέλουν να προσελκύσουν την προσοχή με τις εντυπωσιακές BMW τους, οπότε σε όποιον δεν αρέσουν (όπως ο γράφων), μπορούν απλά να τα παραλείψουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό