16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η BMW εμπλουτίζει την γκάμα της M GmbH!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 2023 προβλέπεται να είναι μία ιδιαιτέρως καλή χρονιά για την BMW και πιο συγκεκριμένα, για την BMW M αλλά η γερμανική εταιρία έχει αρχίσει ήδη να βλέπει προς το 2024. Για την ακρίβεια, η BMW M βλέπει προς το 2024 εδώ και καιρό απλά τώρα εμείς αρχίζουμε να διακρίνουμε αυτά που ετοιμάζει και ανάμεσα στα μοντέλα που θα παρουσιαστούν την ερχόμενη χρονιά, παρατηρούμε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον κατά κύριο λόγο στο μέσο της γκάμας.

Δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν προσθήκες ή ανανεώσεις στο άνω και το κάτω άκρο της οικογένειας της BMW M αλλά χάρη σε δημοσίευμα έγκριτου αγγλικού μέσου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, γνωρίζουμε ότι υπάρχει κινητικότητα στην μεσαία κατηγορία. Συγκεκριμένα, εντός του 2024 θα παρουσιαστούν οι M5 και M5 Touring που βασίζονται στην εντυπωσιακή νέα γενιά της BMW 5 Series η οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο της τον περασμένο Μάιο. Παράλληλα, η εταιρία έχει προγραμματισμένη την αποκάλυψη των ανανεωμένων M3 και M4 ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι στην οικογένεια της τελευταίας θα προστεθεί η M4 CS που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο standard μοντέλο και την σκληροπυρηνική, περιορισμένης παραγωγής CSL.

Για το τι θα κάνει την M4 CS να ξεχωρίζει από την “βασική” M4 δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλές υποθέσεις αφού η M3 CS που παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο μας δείχνει τον δρόμο. Έτσι, περιμένουμε από την M4 CS να διαθέτει τον ίδιο, 3-λιτρο, εξακύλινδρο εν σειρά, υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα με 550 άλογα και 650 Nm ροπής, το 8-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο και το ίδιο σύστημα τετρακίνησης, όπως περιμένουμε να έχει περάσει την ίδια δίαιτα και να υιοθετήσει τις ίδιες αλλαγές στην εμφάνιση, την ανάρτηση και το πλαίσιο μεταξύ άλλων. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουμε στην διάθεση μας αλλά η BMW δηλώνει ότι η νέα BMW M4 CS θα λανσαριστεί στην αγορά γύρω στα μέσα του 2024 οπότε πιθανότατα να παρουσιαστεί επίσημα εντός του πρώτου τριμήνου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό