18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Black Friday στο Samsung e-shop με πληθώρα προσφορών

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νοέμβριος δεν είναι μόνο ο μήνας που μας φέρνει πιο κοντά στα Χριστούγεννα, αλλά είναι και η γιορτή των φίλων της τεχνολογίας και όχι μόνο, αφού η Black Friday αποτελεί την ευκαιρία για όλους, να αποκτήσουν δημοφιλή προϊόντα σε προνομιακές τιμές, μέσα από το Samsung eShop, έτσι ώστε να μη χάσουν ούτε μια προσφορά! Για άλλη μια χρονιά λοιπόν, οι επισκέπτες του Samsung eShop θα μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές και να αποκτήσουν επιλεγμένα προϊόντα της εταιρείας σε πιο προσιτές τιμές, για το διάστημα 13 με 27 Νοεμβρίου.

Οι επισκέπτες του Samsung eShop έχουν την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια της Black Friday, να αποκτήσουν συσκευές οι οποίες ξεχωρίζουν για την αξιοπιστία και τα χαρακτηριστικά τους, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε smartphones, tablets, wearables, tv και audio, monitors αλλά και οικιακές συσκευές, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ποιότητα και την αξιοπιστία του Νοτιοκορεάτη κολοσσού, σε συμφέρουσες τιμές. Είτε κάποιος είναι λάτρης των smartphone και των tablets, αλλά και μέχρι όσους ενδιαφέρονται να εξοπλίσουν το χώρο τους με προϊόντα που ξεχωρίζουν για τα χαρακτηριστικά τους, θα τα βρει μέσα στο Samsung eShop, μετατρέποντας τα ψώνια του σε μια διασκεδαστική εμπειρία καθώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας είναι απλό και άμεσο στη χρήση.

Smartphones για όλους

Κάθε χρήστης smartphone επιθυμεί να αποκτήσει αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες του, και η Samsung κατά τη διάρκεια της Black Friday προσφέρει τα πρόσφατα Samsung Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5 σε τιμές Black Friday, για να μπορέσουν όλο και περισσότεροι χρήστες να έρθουν στη Flip Side, με τις συγκεκριμένες συσκευές να ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, το στυλ αλλά και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Ωστόσο, για τους λάτρεις του gaming, της φωτογραφίας, και όχι μόνο, η Samsung φρόντισε να φέρει τα μοντέλα της σειράς Galaxy S23 5G, σε ακόμα πιο προσιτές τιμές. Ωστόσο, επειδή τα smartphones δεν είναι μόνο οι high-end ναυαρχίδες της εταιρείας, οι επισκέπτες του eShop μπορούν, επίσης, να αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή το Galaxy A54 5G αλλά και άλλες συσκευές της σειράς Α σε χαμηλότερη τιμή, έτσι ώστε να μπορούν όλο και περισσότεροι χρήστες να έχουν στα χέρια τους εξελιγμένα smartphones που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, πάντα με τη σφραγίδα της Samsung.

Ήρθε η ώρα για tablets και wearables

Οι προσφορές δε σταματούν φυσικά στα smartphones, καθώς τα tablets όπως και τα wearables έχουν και αυτά την τιμητική τους, με επιλογές που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Πιο συγκεκριμένα, οι προσφορές περιλαμβάνουν τις σειρές tablet Galaxy Tab S9, που κάνει το multitasking παιχνίδι, αλλά και τα προϊόντα της σειράς Galaxy Tab A8 που έχουν εκλεπτυσμένη αισθητική και πολλές cool πινελιές στον σχεδιασμό τους, κάνοντάς τα ξεχωριστά. Ο τομέας των wearables δε θα μπορούσε φυσικά να λείψει από τη Black Friday καθώς οι επισκέπτες του eShop θα βρουν το Galaxy Watch5 Pro (Bluetooth) το οποίο είναι σχεδιασμένο για όλους εκείνους που αγαπούν την περιπέτεια, αλλά θέλουν να έχουν ένα premium προϊόν στον καρπό τους, και μάλιστα με το 2x πιο ανθεκτικό κρύσταλλο Sapphire. Επιπλέον, στο Samsung eShop, όσοι επιθυμούν να έχουν φέρουν το μέλλον στο σήμερα, αναφορικά με τον ήχο, μπορούν να βρουν και τα Galaxy Buds Live σε μειωμένη τιμή και να αποκτήσουν τα ακουστικά με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό που τονίζουν τις γραμμές του προσώπου και συμπληρώνουν το φυσικό τους look.

Επιλογές για καθηλωτική εμπειρία εικόνας και ήχου

Όσοι αναζητούν μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία εικόνας και ήχου, το Samsung eShop διαθέτει σε προνομιακή τιμή, τηλεοράσεις, συσκευές προβολής αλλά και συστήματα ήχου για όλους. Πιο συγκεκριμένα, η γκάμα των κορυφαίων τηλεοράσεων που προσφέρονται σε Black Friday τιμές, ξεκινάει με την OLED 4K S90C Smart TV που προσφέρει έντονο μαύρο και ζωντανά χρώματα χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot. Όμως, αν οι χρήστες αναζητούν μια κινηματογραφική εμπειρία θέασης και ευρύ φάσμα αντίθεσης, η QLED 4K Q60C Smart TV με την τεχνολογία Quantum HDR αποτελεί μονόδρομο, ενώ και η η BU8500 Crystal UHD Smart TV, όπου με τον κρυστάλλινο 4Κ επεξεργαστή της προσφέρει ευρύ φάσμα αποχρώσεων σε ανάλυση 4K, αποτελεί μια υψηλής ποιότητας επιλογή. Επιπλέον, όσοι επισκέπτες είναι λάτρεις της τέχνης, σε προνομιακή τιμή προσφέρεται και η The Frame LS03B 4K Smart TV, ώστε να μετατρέψουν το χώρο τους στη δική τους γκαλερί, ενώ τέλος, η Neo QLED 4K QN85C Smart TV φέρνει την ποιότητα ήχου Dolby Atmos στο σαλόνι των σπιτιών, αλλάζοντας επίπεδο τη συνολική εμπειρία οικιακής διασκέδασης.

Δεν πρέπει όμως να παραλείψουμε ότι σημαντικό κομμάτι της οικιακής διασκέδασης προσφέρουν και τα games σε PC, όπου οι φίλοι gamers θα βρουν στο Samsung eShop, σε τιμές Black Friday, μετο 24 ιντσών Essential Monitor S3. Το συγκεκριμένο μοντέλο ξεχωρίζει για τα εντυπωσιακά λεπτά περιθώρια και δίνει καθαρή και μοντέρνα αισθητική σε κάθε χώρο εργασίας, στο σπίτι ή στο γραφείο, αλλάζοντας έτσι επίπεδο τη χρήση υπολογιστή για gaming και όχι μόνο.

Για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα σύστημα ήχου στο χώρο τους που θα ξεχωρίζει για την ποιότητα του ήχου, μπορούν να επιλέξουν το S-Series Ultra Slim Soundbar HW-S800B στο eshop της Samsung και να το συνδυάσουν άψογα με την επιτοίχια τηλεόρασή τους χάρη στον εξαιρετικά φινετσάτο και λεπτό σχεδιασμό του, απολαμβάνοντας καθηλωτικό ήχο μέσω των εμπρόσθιων, πλευρικών και ανοδικής κατεύθυνσης ηχείων του Soundbar, δημιουργώντας στην ουσία μια νέα οπτικοακουστική εμπειρία. Επιπλέον, με το Premium Q-series Soundbar HW-Q930C, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη λειτουργία SpaceFit Sound Pro που συνδυάζει τον καθαρό και καθηλωτικό ήχο της τεχνολογίας SpaceFit Sound με ενισχυμένο μπάσο για να προσφέρει ήχο απαράμιλλης ποιότητας.

Οικιακές συσκευές από το μέλλον

Το Samsung eShop διαθέτει επίσης επιλογές για όσους επιθυμούν να φέρουν το μέλλον στις οικιακές συσκευές, στο χώρο τους σήμερα, και αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα με τη Ντουλάπα Ψυγείο RS6HA8891B1/EF με Hub, που βοηθά να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τα τρόφιμα που έχουν μέσα στο ψυγείο, να ακούνε μουσική ή να παρακολουθούν τηλεόραση από την οθόνη του, φέρνοντας μια άλλη εποχή στο χώρο της κουζίνας τους. Όσον αφορά το πλύσιμο των ρούχων, το πλυντήριο WW5000B είναι εξοπλισμένο με μπροστινή πόρτα με Eco Bubble, Hygiene Steam και τεχνολογία Digital Inverter για να κάνει το πλύσιμο των ρούχων πιο εύκολο από ποτέ, ενώ η σκούπα χειρός Jet65 Stick VC, η οποία προσφέρεται και αυτή σε προνομιακή τιμή, διαθέτει μεγάλη ισχύ αναρρόφησης αλλά και 10ετή εγγύηση στον κινητήρα της, μπορεί να καθαρίζει αποτελεσματικά κάθε είδους πάτωμα, εύκολα και αποτελεσματικά.

Ακόμη περισσότερα οφέλη περιμένουν όσους επιλέξουν το Samsung eShop για τις onlineαγορές τους, καθώς παρέχει δωρεάν standard παράδοση της παραγγελίας (εκτός οικιακών συσκευών), τη δυνατότητα πληρωμής σε 36 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, εγγραφή στο σύστημα πόντων Samsung Rewards, δυνατότητα χρήσης των υπηρεσιών εγκατάστασης των τηλεοράσεων, καθώς καιτου προγράμματος Samsung Protect.

Οι Black Friday προσφορές του Samsung eShop, έχουν να δώσουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις αγαπημένες τους συσκευές σε προνομιακές τιμές και με την αξιοπιστία που διακρίνει κάθε συσκευή της Samsung. Για αυτό το λόγο, μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, υπάρχει η ευκαιρία για όλους τους επισκέπτες του Samsung eShop να κάνουν έξυπνες αγορές μέσα από τη γκάμα προϊόντων που προσφέρει η Samsung για όλους.

Διαφημιστική καταχώριση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό