20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Bentley‬ Bentayga σε έκδοση με μακρύ μεταξόνιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Bentley παρουσίασε σήμερα την έκδοση της Bentayga με μακρύ μεταξόνιο. Το μήκος του αυτοκινήτου ανέρχεται στα 5,322 μέτρα, με το μεταξόνιο να έχει αυξηθεί κατά 18 εκατοστά και να αγγίζει τα 3,175 μέτρα, προσφέροντας περισσότερο χώρο στους πίσω επιβάτες.

Τα Bentley Airline Seats πίσω καθίσματα μπορούν να ανακληθούν έως και 40 μοίρες και έχουν 22 ρυθμίσεις, με το σύστημα κλιματισμού να αλλάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις βάση τη θερμοκρασία των σωμάτων των επιβατών και του επιπέδου υγρασίας στο πίσω μέρος. Επιπλέον τα καθίσματα χρησιμοποιούν αισθητήρες για τη μέτρηση της πίεσης σε όλη την επιφάνεια τους, κάνοντας μικρές προσαρμογές στη θέση του καθίσματος σε έξι ζώνες πίεσης, για να μειωθεί η κούραση των επιβατών σε μεγάλα ταξίδια.

Υπάρχουν περισσότεροι από 24 δισ. συνδυασμοί διακοσμητικών στο εσωτερικό που δημιουργούν τρισεκατομμύρια πιθανές προδιαγραφές. Η Bentley εξοπλίζει την Bentayga Extended Wheelbase με θερμαινόμενες πίσω πόρτες που κλείνουν μόνες τους και με θερμαινόμενά κεντρικά υποβραχιόνια.

Υπάρχει προηγμένος LED κρυφός φωτισμός, νέες ζάντες 22″ και κίνηση παίρνει από τον 4,0-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα απόδοσης 550 ίππων με 770 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 290 χλμ/ώρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό