16.8 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Η Bentley μπορεί να βάλει πραγματικό χρυσό στο εσωτερικό της Batur

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Bentley θα κατασκευάσει μόλις 18 Batur και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να τοποθετήσουν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ένα τρισδιάστατο εκτυπωμένο αξεσουάρ βάρους 210 γραμμαρίων, κατασκευασμένο από χρυσό 18 καρατίων.
Πρόκειται για το Charisma Dial, όπως το ονομάζει η εταιρία, που περιβάλλει το κουμπί Start/Stop στη κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου και περιστρέφεται ώστε ο οδηγός να επιλέξει το πρόγραμμα οδήγησης που επιθυμεί. Η εταιρία μάλιστα τονίζει πως μπορεί να τοποθετήσει χρυσό τόσο στα χειριστήρια εξαερισμού Organ Stop, όσο και στο τιμόνι.

Κίνηση παίρνει από τον W12 twin-turbo 6.000 κ.εκ κινητήρα απόδοσης 740 ίππων με 1.000 Nm ροπής, καθιστώντας το μοντέλο το ισχυρότερο αυτοκίνητο παραγωγής της βρετανικής εταιρίας.
Εξοπλίζεται με μια προηγμένη αερανάρτηση, ενεργές ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αντιστρεπτικές, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και σύστημα τετραδιεύθυνσης.

Το εσωτερικό του Batur αντλεί έμπνευση από το Bacalar, με την Bentley να προσφέρει 3 επιλογές βιώσιμων υλικών: δέρμα Σκωτίας και Ιταλίας καθώς και faux σουέτ Dinamica.

Τα πατάκια είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένο νήμα, ενώ αντί για ανθρακονήματα η Bentley χρησιμοποιεί ένα φυσικό σύνθετο υλικό που λέει ότι προέρχεται από πιο βιώσιμες πηγές. Το αυτοκίνητο κοστίζει 1,95 εκατ. ευρώ προ φόρων, με τα 18 αντίτυπα του να έχουν ήδη πουληθεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό