17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η Audi επανεκκινεί τα εργοστάσια της στην Ευρώπη, η Bentley το κρατά κλειστό για 3 επιπλέον εβδομάδες

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την Volkswagen και η Audi ανακοίνωσε πως θα θέσει ξανά σε λειτουργία τις επόμενες εβδομάδες τα εργοστάσιά της στην Ευρώπη, που παραμένουν κλειστά από τα μέσα Μαρτίου, στη προσπάθεια περιορισμού του νέου κορωνοϊού.

Η γερμανική εταιρία αναφέρει πως θα εφαρμόσει μια σειρά μέτρων για τη μέγιστη προστασία της υγείας των εργαζομένων της, με τα εργοστάσια να επαναλειτουργούν μέχρι τα τέλη του μήνα, ενώ ήδη το εργοστάσιο της στο Gyor της Ουγγαρίας, έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες να κατασκευάζει κινητήρες, ενώ μια δεύτερη γραμμή παραγωγής στο συγκεκριμένο εργοστάσιο θα επαναλειτουργήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η Bentley από την μεριά της έκανε γνωστό πως παρατείνει το κλείσιμο του εργοστασίου της στο Crewe για επιπλέον 3 εβδομάδες. Έτσι αυτό θα επαναλειτουργήσει από τις 11 Μαΐου, καθώς μέχρι τότε θα παραμείνουν σε ισχύ τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας στη Βρετανία.

Από τις 11 Μαΐου θα ξεκινήσει η λειτουργία του εργοστασίου με περιορισμένο προσωπικό, ενώ από τις 18 Μαΐου θα υπάρξει πλήρη επαναλειτουργία, με όλους τους υπάλληλους να βρίσκονται στις θέσεις τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό