18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Athens Καλλιθέα «σκόρπισε» με τέσσερα γκολ την Ηλιούπολη

Ειδήσεις Ελλάδα

Πανέμορφο θέαμα παρακολουθήσαμε στον αγώνα της Athens Καλλιθέα κόντρα στην Ηλιούπολη στο «Γρηγόριος Λαμπράκης», ο οποίος μεταδόθηκε ζωντανά από την συχνότητα του Action 24. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-0 και οι σκόρερς για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν οι Γιάννης Λουκίνας (20′, 45′), Μαζιέλ Ντεμέτριους (57΄) και Γκονζάλο Τόρες (90+1′).

Το ντέρμπι της 5η αγωνιστικής των play-off ανόδου της Super League 2, είδε από κοντά ο παίκτης του Ολυμπιακού, Ρόντινεϊ, ο οποίος έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τους μικρούς μας φίλους. Παράλληλα, μαζί του ήταν και ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Σωκράτης Οφρυδόπουλος. 

Με την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα, ο Χαβιέρ Ματίγια με σέντρα-διαβήτη, βρήκε τον Λουκίνα, ο οποίος «εκτέλεσε» από κοντινή απόσταση τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Δημήτρη Πολίτη για το 1-0 της Καλλιθέας.  

Στο 45′ ο Λουκίνας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-0 στην αναμέτρηση. 

Το 3-0, το πέτυχε ο Ντεμέτριους, έπειτα από καταπληκτική κίνησή του με την μπάλα, ο Βραζιλιάνος πλάσαρε εύστοχα τον Πολίτη, για να «σφραγίσει» τη νίκη της ομάδας του (57′). 

Κερασάκι στην… τούρτα, έβαλε ο Γκονζάλο Τόρες στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90+1′), κάνοντας από κοντά το 4-0. 

Τα αποτελέσματα των play-offs του Νότιου Ομίλου:

Athens Καλλιθέα – Ηλιούπολη 4-0ΠΑΕ Χανιά – Ιωνικός 0-1

Βαθμολογία, Νότιος Όμιλος, Play-Off (Θέση – Ομάδα – Αγώνες – Βαθμοί)1. Athens Καλλιθέα 5 342. ΠΑΕ Χανιά 5 283. Ηλιούπολη 5 254. Ιωνικός Νίκαιας 5 275. Καλαμάτα 4 19**Η Καλαμάτα είχε ρεπό

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό