18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η «AS» αποθέωσε τον Δουβίκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τάσος Δουβίκας πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Θέλτα κόντρα στη Μπαρτσελόνα και η «AS» είχε μόνο καλά λόγια να αναφέρει για τον Έλληνα επιθετικό. Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρει πως το τέρμα που πέτυχε εξηγεί την πολύ μεγάλη επένδυση του ισπανικού συλλόγου.

«Ο Έλληνας επιθετικός είχε κάποια λεπτά τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές και στον τρίτο αγώνα που συμμετείχε έκανε το ντεμπούτο του στο σκοράρισμα ως παίκτης της Θέλτα. Εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Άσπας και κατάφερε να νικήσει τον Τερ Στέγκεν, με ένα διαγώνιο σουτ.

Δεν ήταν νευρικός κόντρα σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο και δεν πτοήθηκε από την απειλή πως πίσω του είχε έναν κεντρικό αμυντικό τόσο δυνατό, όσο ο Ρόναλντ Αραούχο. Ένα γκολ που εξηγεί γιατί δόθηκαν 12 εκατ. ευρώ στην Ουτρέχτη, στα τέλη του περασμένου Αυγούστου» γράφει η «AS» αρχικά και προσθέτει:

Ένα από τα προσόντα του 24χρονου επιθετικού είναι το γεγονός πως ήταν πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα την περσινή σεζόν, έχοντας 20 γκολ σε 34 αγώνες. Πέρα από όλα τα άλλα, υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει εξαιρετική διάθεση για δουλειά και αν υπάρχει κάποιος που εκτιμά τη συγκεκριμένη νοοτροπία είναι ο Ράφα Μπενίτεθ».

Ο Κανσέλο δεν άφησε τον Δουβίκα να χαρεί

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό