24 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η Arrival παρουσίασε το αυτοκίνητό της για τους οδηγούς της Uber

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Arrival παρουσίασε σήμερα το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που ετοίμασε για τους οδηγούς της Uber. Το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει τις δοκιμές μέσα στο 2022 και θα παράγει το μοντέλο από το τέταρτο τρίμηνο του 2023 και σύμφωνα με την εταιρία, το “Arrival Car είναι προσιτό, ειδικά κατασκευασμένο για χαλάρωση και εστιάζει στην άνεση και στην ασφάλεια οδηγού και επιβατών “.

Η Arrival δηλώνει πως το αυτοκίνητο της θα είναι προσιτό, αλλά για την ώρα δεν έχει ανακοινώσει το πόσο θα κοστίζει. Στο εσωτερικό του χωρούν πέντε ενήλικες, με τους πίσω επιβάτες να έχουν τον διπλάσιο χώρο για τα πόδια τους σε σύγκριση με ένα μέσο αυτοκίνητο ίδιου μήκους. Δεν υπάρχει παραδοσιακός πίνακας οργάνων, με την κεντρική οθόνη ψυχαγωγίας να αναλαμβάνει και αυτά τα καθήκοντα.

Η Uber θέλει ο στόλος των οχημάτων της να είναι αμιγώς ηλεκτρικός στη Βρετανία έως το 2025, ενώ σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη ο στόχος αυτός έχει τεθεί για έως το 2030.

Η Uber θα δώσει περισσότερα από 135 εκατ. λίρες (155 εκατ. ευρώ) στους οδηγούς της στη Βρετανία για να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό όχημα έως το 2025, με την Uber να ελπίζει πως η συνεργασία της με την Arrival θα συμβάλει στην επίτευξη του στόχου της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό