22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Apple τερματίζει τη συνεργασία της Apple Card με την Goldman Sachs

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple τερματίζει τη συνεργασία της με τη Goldman Sachs όσον αφορά τις πιστωτικές κάρτες, σύμφωνα με την Wall Street Journal. Η εταιρεία σχεδιάζει να προβεί σε αυτήν την κίνηση τους επόμενους 12 έως 15 μήνες, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει προχωρήσει με κάποια άλλη συνεργασία για την Apple Card.

Η Apple και η Goldman Sachs θα διαλύσουν ολόκληρη τη συνεργασία τους με τους καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένης της Apple Card και του λογαριασμού Apple Savings. Σε δήλωση που δόθηκε στο CNBC, ο τεχνολογικός κολοσσός είπε ότι θα συνεχίσει να παρέχει «τα καλύτερα εργαλεία και υπηρεσίες» για τους πελάτες της Apple Card.

“Η Apple και η Goldman Sachs επικεντρώνονται στην παροχή μιας απίστευτης εμπειρίας στους πελάτες μας για να τους βοηθήσουμε να ζήσουν πιο υγιείς οικονομικές ζωές. Η βραβευμένη Apple Card γνώρισε μεγάλη υποδοχή από τους καταναλωτές και θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε τα καλύτερα εργαλεία και υπηρεσίες για αυτούς.”

Aν και η Apple προσφέρει τόσο την πιστωτική της κάρτα όσο και τον λογαριασμό ταμιευτηρίου της μέσω της εφαρμογής wallet σε iPhone, τις τραπεζικές διαδικασίες διαχειρίζεται η Goldman Sachs.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά υπήρχαν φήμες ότι η Goldman Sachs θέλει να απομακρυνθεί από τη συνεργασία με την Apple στο πλαίσιο ενός σχεδίου περικοπής της καταναλωτικής της δραστηριότητας. Είχε ακουστεί ότι μιλούσε με την American Express για μια πιθανή εξαγορά, αλλά η Apple Card πρέπει να λειτουργεί στο δίκτυο Mastercard μέχρι το 2026 λόγω μιας συμφωνίας μεταξύ της Apple και της Goldman Sachs.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό