17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Apple θα ενσωματώσει παραγωγική AI στα iPhone φέτος

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης ενημέρωσης για τα οικονομικά αποτελέσματα που καλύπτουν το πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2024, ο CEO της Apple, Tim Cook, σχολίασε τις ενέργειες της Apple στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Ο ίδιος δήλωσε ότι η Apple επενδύει τεράστια ποσότητα χρόνου και μόχθου για την ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης, με λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν αργότερα φέτος.

Διαβάστε επίσης

Κοιτάζοντας μπροστά, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αυτές και σε άλλες τεχνολογίες που θα διαμορφώσουν το μέλλον. Αυτό περιλαμβάνει την Τεχνητή Νοημοσύνη, όπου συνεχίζουμε να αφιερώνουμε τεράστιο χρόνο και προσπάθεια και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες της τρέχουσας δουλειάς μας σε αυτόν τον τομέα αργότερα μέσα στο έτος.

Οι φήμες λένε ότι η επερχόμενη έκδοση του λογισμικού iOS 18 της Apple μπορεί να είναι το “μεγαλύτερο” update στην ιστορία για το iPhone, με πολλαπλά χαρακτηριστικά AI. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple εργάζεται επάνω σε τεχνολογία παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης που θα βελτιώσει το Siri, την εφαρμογή Messages και πολλά άλλα. Η AI θα μπορούσε να ενσωματωθεί σε όλο το λειτουργικό σύστημα, σε εφαρμογές όπως το Apple Music, το Pages, το Xcode κλπ.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό