18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Apple ετοιμάζει foldable 7-8″ για το 2026-2027

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώτο foldable της Apple θα μπορούσε να φτάσει το 2026 ή το 2027, σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ από πηγές του κλάδου στην Κορέα.

Το μέγεθος της εσωτερικής οθόνης λέγεται πως θα φτάνει τις 7-8″ και θα μπορούσε να αντικαταστήσει το iPad mini στο χαρτοφυλάκιο της Apple σύμφωνα με ορισμένες φήμες.

Οι προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά προφανώς και δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί. Πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι η Apple ετοιμάζει ένα iPad mini νέας γενιάς με οθόνη OLED, κάτι που δεν θα είχε και πολύ νόημα εάν το διέκοπτε γρήγορα για να ανοίξει ο δρόμος για το foldable.

Σε άλλα νέα η Apple φέρεται να ετοιμάζεται να εισαγάγει οθόνες OLED στη σειρά iPad Pro αργότερα φέτος. Ένα OLED iPad mini θα ακολουθούσε την επόμενη χρονιά.

Τόσο η Samsung Display όσο και η LG Display φέρεται να έχουν δώσει στην Apple δείγματα foldable πάνελ οθόνης σε εύρος μεγεθών 6″ και 7″ αντίστοιχα. Όταν αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα, το πιθανότερο είναι για την Apple να παραγγείλει πάνελ από τη Samsung Display πρώτα, δεδομένης της τεράστιας εμπειρίας της να παρέχει foldable πάνελ στη Samsung Electronics. Η LG Display είναι πιθανό να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή foldable πάνελ για την Apple ένα χρόνο μετά τη Samsung, εάν η Apple ακολουθήσει μια στρατηγική δύο προμηθευτών.

Αργότερα, πιθανότατα γύρω στο 2028, η Apple μπορεί επίσης να λανσάρει ένα foldable προϊόν 20-25 ιντσών, το οποίο θα είναι είτε iPad είτε Mac. To μέγεθος των 20-25″ αναφέρεται στην εσωτερική, αναδιπλούμενη οθόνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό