14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Apple αποκάλυψε πόσα αντικείμενα μπορεί να βρει το Find My

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple ανακοίνωσε ότι μπορούν πλέον να προστεθούν έως και 32 στοιχεία στην εφαρμογή Find My στο iPhone και το iPad, διπλασιάζοντας τον αριθμό από τα 16. που μπορούσαν μέχρι τώρα.

Η Apple αποκάλυψε αυτές τις πληροφορίες σε ένα έγγραφο υποστήριξης που ενημερώθηκε σήμερα:

Μπορείτε να προσθέσετε έως και 32 αντικείμενα στο Find My. Εκτός από το AirTag και τα αξεσουάρ του τρίτου κατασκευαστή Find My Network στην καρτέλα Items, τα AirPods Max υπολογίζονται ως ένα αντικείμενο, τα AirPods και AirPods Pro (1ης γενιάς) μετρώνται ως δύο στοιχεία και τα AirPods Pro (2ης γενιάς) ως τρία στοιχεία.

H Apple αύξησε το όριο αντικειμένων ξεκινώντας από το iOS 16 και το iPadOS 16, αλλά η αλλαγή δεν είχε καταγραφεί στον ιστότοπο της εταιρείας μέχρι τώρα.

Τα στοιχεία που μπορούν να προστεθούν στην εφαρμογή Find My περιλαμβάνουν AirTags, νέα wallets MagSafe, επιλεγμένα ακουστικά Beats, αξεσουάρ τρίτων με την υποστήριξη Find My και πολλά άλλα. Μόλις προστεθούν τα στοιχεία στην εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν την τοποθεσία τους σε έναν χάρτη στην καρτέλα “Στοιχεία” σε iPhone, iPad και Mac.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό