20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Alfa Romeo θέλει βοήθεια για το όνομα του πρώτου EV της

Ειδήσεις Ελλάδα

Για πολλά χρόνια η Alfa Romeo απλά… υπήρχε. Περνούσε ο καιρός χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία της καθώς αρκούνταν σε δύο γερασμένα μοντέλα σε κατηγορίες που είχαν ήδη αρχίσει να συρρικνώνονται. Η κατάσταση άλλαξε με την Giulia και την Stelvio ενώ η Tonale της χάρισε μία ιδιαίτερη ώθηση προσφέροντας επιτέλους μία επιλογή σε δημοφιλή κατηγορία. Τώρα η ιταλική εταιρία είναι έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι προς την ηλεκτροκίνηση λανσάροντας το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο αλλά χρειάζεται την βοήθεια μας.

Το επερχόμενο ηλεκτρικό “Sport Urban Vehicle” είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στις αρχές του 2024 και ενώ η Alfa Romeo δεν αποκαλύπτει ακόμα τίποτα, αναφέρει ότι το μικρό crossover χρειάζεται όνομα και είναι ανοιχτή σε προτάσεις. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν η ιταλική μάρκα είναι σοβαρή ή αν η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί ένα είδος πρώιμου teaser που σκοπό έχει μονάχα την δημιουργία… κίνησης και θορύβου γύρω από το πρώτο EV της αλλά όπως και να έχει, δεν χάνεις τίποτα.

Όσον αφορά στο μοντέλο, όπως είπαμε η Alfa Romeo δεν ανοίγει ακόμα τα χαρτιά της αλλά οι φήμες λένε ότι θα βασίζεται στο Jeep Avenger και αυτό σημαίνει ότι θα τοποθετηθεί κάτω από την Tonale, ως το μικρότερο μοντέλο της εταιρίας από την εποχή της MiTo. Φυσικά δεν έχουμε στη διάθεση μας τεχνικά χαρακτηριστικά ή οποιουδήποτε είδους λεπτομέρεια αλλά η Alfa Romeo υπόσχεται πως το νέο μοντέλο θα έχει εμφάνιση και χαρακτήρα που ταιριάζουν στο DNA της. Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να περιμένουμε καθώς τους ερχόμενους μήνες σίγουρα θα ακολουθήσουν επιπλέον teasers για να μας οδηγήσουν με ασφάλεια στην πρεμιέρα του μοντέλου κάποια στιγμή κατά το πρώτο μισό του 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό