22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Aehra παρουσίασε και μια ηλεκτρική λιμουζίνα

Ειδήσεις Ελλάδα

H Aehra είναι μια ιταλο-αμερικανική εταιρεία που πριν από μερικούς μήνες είχε παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό SUV, ενώ τώρα προσθέτει ένα ακόμα μοντέλο στη γκάμα της.
Πρόκειται για μια λιμουζίνα, επίσης ηλεκτρική, που φυσικά έχει πολλά κοινά με το SUV. Όχι μόνο τεχνολογικά αλλά και οπτικά, μιας και στην πράξη τα δύο μοντέλα διαφέρουν ως προς το ύψος τους και στις λεπτομέρειες.

Από εκεί κει πέρα υπάρχουν οι πόρτες τύπου πεταλούδας που ανοίγουν προς τα πάνω και αποκαλύπτουν ένα εσωτερικό που δεν διαφέρει από αυτό του SUV. Και ξεχωρίζει με τη μεγάλη οθόνη που είναι τοποθετημένα πάνω στο ταμπλό και πιάνει όλο το πλάτος του.

Χαρακτηριστικό είναι και το οβάλ τιμόνι αλλά και η πιο μικρή οθόνη που βρίσκεται στο μέσον του ταμπλό και είναι πιο χαμηλά τοποθετημένη.
Η Aehra πάντως δεν ανακοινώνει και πολλά αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και αυτού του μοντέλου της. Αυτά που ξέρουμε είναι ότι η μπαταρία, την οποία προμηθεύει η αυστριακή Miba, έχει ενεργειακή χωρητικότητα 120 kWh και λειτουργία διπλής κατεύθυνσης, η οποία θα εξασφαλίζει αυτονομία έως και 800 χιλιομέτρων.

Θα υπάρχουν δύο ή τρεις ηλεκτροκινητήρες και η συνδυαστική απόδοση θα κυμαίνεται από 550 έως και 600 kW (748 έως 816 ίππους).
Το Aehra Sedan, με όσα λέει η εταιρεία, θα είναι διαθέσιμο από το 2026 σε μια τιμή που θα κυμαίνεται από 160 έως 180 χιλιάδες ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό