17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Acer παρουσιάζει το πρώτο στον κόσμο 5G Wi-Fi 7 gaming router

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Acer ανακοίνωσε στο CES 2024 δύο νέα gaming router, αξιοποιώντας τη δύναμη της Qualcomm Immersive Home Platform και του Wi-Fi 7 τριών ζωνών για σταθερές συνδέσεις και βελτιωμένο ασύρματο gameplay. Το Predator Connect X7 5G CPE απελευθερώνει απίστευτα γρήγορες ταχύτητες ίντερνετ μέσω 5G και Wi-Fi 7, μαζί με συνδεσιμότητα διπλού WAN για την ελαχιστοποίηση των διακοπών. Γρήγορη, αξιόπιστη και τεράστια κάλυψη δικτύου παρέχεται από το Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh Router με την επεκτασιμότητα του συστήματος multi-link Wi-Fi mesh, καθιστώντας δυνατή την ενσύρματου τύπου καθυστέρηση σε ένα mesh setup. 

Με την υποστήριξη του προηγμένου τετραπύρηνου επεξεργαστή της Qualcomm Technologies, τα X7 και T7 παρέχουν στους gamers και τους streamers ταχύτατες online εμπειρίες, βελτιωμένο Spectrum Utilization με Wi-Fi 7, καθώς και βελτιωμένα MU-MIMO και OFDMA σε συνδεδεμένες συσκευές.

Predator Connect Routers: Απελευθερώνοντας next-gen ταχύτητες ίντερνετ με Wi-Fi 7 

Τα gaming router της Acer κάνουν ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός με την εισαγωγή των νέων Wi-Fi 7 Predator routers. Χάρη στις καινοτομίες ασύρματης τεχνολογίας της Qualcomm Technologies, αυτοί οι δρομολογητές μπορούν να διπλασιάσουν την ταχύτητα εξόδου σε σύγκριση με το Wi-Fi 6, ενώ προσθέτουν ευελιξία για τους Wi-Fi gamers και βελτιώνουν την απόδοση μέσω του σημαντικά μειωμένου λανθάνοντα χρόνου του Wi-Fi 7, της καλύτερης διαχείρισης παρεμβολών, του υψηλού εύρους ζώνης και σταθερή απόδοση για συνδεδεμένες συσκευές.

Το Predator Connect X7 5G CPE ξεχωρίζει ως το πρώτο που συνδυάζει 5G και Wi-Fi 7 τριών ζωνών BE11000, προσφέροντας 3,5 Gbps σε 5G και εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση 1 ms. Οι χρήστες επωφελούνται από τη διπλή συνδεσιμότητα μέσω 5G και ethernet, ενσωματώνοντας μηχανισμούς εξισορρόπησης φορτίου και ανακατεύθυνσης μεταξύ συσκευών στο mesh network για την προστασία των λειτουργιών από πιθανές διακοπές. Το Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh Router, με υποστήριξη για Wi-Fi 7 τριών ζωνών, συμβαδίζει με τη συνδυασμένη απόδοση του BE11000 και μπορεί να ενσωματωθεί αβίαστα σε σύστημα mesh πολλαπλών μονάδων, βελτιωμένο με High-Band Multi-Link Simultaneous για αξιόπιστο δίκτυο backhaul και καλύτερη κάλυψη ολόκληρου του σπιτιού.

Έξυπνη συμβατότητα software για τις καλύτερες εμπειρίες στην κατηγορία

Τα νεότερα Predator gaming router περιλαμβάνουν επιτάχυνση δικτύου και είναι συμβατοί με το Intel Killer Prioritization Engine, παρέχοντας προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης δεδομένων δικτύου και βέλτιστη ιεράρχηση για χιλιάδες διαφορετικά games, apps και websites. Οι δυνατότητες του Wi-Fi 7, όπως η υποστήριξη καναλιών 320 MHz, το 4K QAM και οι Multi-Link Operations βελτιώνουν την απόδοση των δρομολογητών, επιτρέποντας στις συσκευές να στέλνουν και να λαμβάνουν δεδομένα ταυτόχρονα σε διαφορετικές ζώνες συχνοτήτων και κανάλια, αυξάνοντας την απόδοση, μειώνοντας την καθυστέρηση και ελαχιστοποιώντας τις παρεμβολές δικτύου. Με το Multi-Link Mesh, οι gamers μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολλαπλά σημεία πρόσβασης που συνεργάζονται για να σχηματίσουν ένα ενοποιημένο δίκτυο, προσφέροντας έξυπνο, αποτελεσματικό Wi-Fi σε όλα τα σπίτια και τους μεγάλους χώρους. 

Οι gamers διατηρούν τον πλήρη έλεγχο των router μέσω της βοηθητικής εφαρμογής Acer Predator Connect και μπορούν να παρακολουθούν την ισχύ του σήματος δικτύου μέσω της πολύχρωμης ένδειξης φωτισμού του Predator logo που βρίσκεται στο επάνω τμήμα του περιβλήματος. Για ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας, οι συσκευές διαθέτουν τον ενσωματωμένο κινητήρα Trend Micro Home Network Security για να διατηρούν τις δικτυωμένες συσκευές προστατευμένες από πιθανές επιθέσεις και να βοηθούν στην εξέταση της κίνησης δεδομένων δικτύου. 

Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό