20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Η 9η θέση δεν αντιπροσωπεύει τον Αστέρα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αστέρας Τρίπολης κάνει μια αξιόλογη πορεία στην Super League και αποσκοπεί στο να καταφέρει να γίνει η μια από τις έξι ομάδες που θα έχουν θέση στα playoffs του πρωταθλήματος. Ο Βασίλης Σουρλής μίλησε στο Flash.gr και εξήγησε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για φέτος, αλλά αποκάλυψε και ορισμένες πτυχές σε προσωπικό επίπεδο.

Για την νίκη επί του Παναιτωλικού και το πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Αστέρα στην πορεία του στο πρωτάθλημα υποστήριξε ότι δουλεύουν σκληρά για να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα.

«Σίγουρα ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας στο Αγρίνιο, ψάχνουμε 2-3 συνεχόμενα καλά αποτελέσματα γι’ αυτό και δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις καθημερινά».

Όσο για τη θέση της ομάδας στον βαθμολογικό πίνακα τόνισε ότι η 9η θέση δεν αντιπροσωπεύει τον Αστέρα Τρίπολης και σύντομα θα υπάρξει άνοδος στην κατάταξη.

«Μπορεί να βρισκόμαστε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά πιστεύω είναι μια θέση η οποία δεν μας αντιπροσωπεύει. Η ομάδα και σε ατομικό επίπεδο και σε ομαδικό έχει πολλή ποιότητα, δουλεύουμε καθημερινά, η διοίκηση είναι συνέχεια δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα βελτιωθεί η θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα».

Την ασυνέπεια στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, την απέδωσε στην ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ομάδας, ενώ σε κάποια παιχνίδια στάθηκαν άτυχοι.

«Σίγουρα όταν παίζεις στην έδρα σου, στο γήπεδο σου και μπροστά στους φιλάθλους σου νιώθεις ωραία, έχεις μια άλλη δυναμική. Πιστεύω και σε κάποια παιχνίδια εκτός έδρας ήμασταν άτυχοι και δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Στην ερχόμενη αγωνιστική ο Αστέρας θα υποδεχθεί στην Τρίπολη την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό. Για τους «ερυθρόλευκους» δήλωσε ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, ωστόσο, όπως και να ‘χει, θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Σε κάθε παιχνίδι αγωνίζεσαι για να κερδίσεις. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από αυτό το παιχνίδι και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Για το τι επιδιώκει να έχει καταφέρει με την ομάδα του ως το τέλος της σεζόν τόνισε ότι επιθυμεί να συνεισφέρει σε μια καλή πορεία τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

«Θέλω να έχω καταφέρει να κάνω καλές εμφανίσεις και να βοηθήσω τον Αστέρα να τερματίσει στις πρώτες 6 θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να πάμε όσο πιο μακριά στο θεσμό του κυπέλλου».

Ο Βασίλης Σουρλής αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από την Φορτούνα Σιτάρντ. Για τη θητεία του στην Ολλανδία υποστήριξε ότι είδε καλύτερα το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και βελτιώθηκε στον τρόπο παιχνιδιού του.

«Σε κάθε επιλογή που κάνεις στο ποδόσφαιρο μόνο να κερδίσεις και να μάθεις έχεις, αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Πηγαίνοντας στην Φορτούνα [Σιτάρντ] είδα το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δούλεψα και βελτιώθηκα σε αρκετά σημεία στον τρόπο παιχνιδιού μου και πιστεύω πήρα πράγματα και στο αγωνιστικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο».

Όσο για το κατά πόσο τον επηρέασε το γεγονός ότι ο πατέρας του, Γιώργος Σουρλής, υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είπε ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή του να ασχοληθεί και εκείνος με το άθλημα και πως σε κάθε του βήμα ήταν στο πλευρό του.

«Σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο το ότι ο πατέρας μου ήταν ποδοσφαιριστής και μάλιστα πολύ καλός. Από μικρό παιδί θυμάμαι να παίζουμε με μπάλες ακόμα και μέσα στο σπίτι και την μητέρα μου να μας κυνηγάει. Ο πατέρας μου είναι δίπλα μου από την αρχή που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό