23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η 6η και τελευταία σεζόν χωρίζεται σε δύο μέρη, δείτε το πρώτο trailer

Ειδήσεις Ελλάδα

Το The Crown είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές της Netflix, η οποία μπαίνει στην 6η και τελευταία σεζόν που κατά την προσφιλή τακτική της πλατφόρμας, θα χωριστεί σε δύο μέρη. Η εταιρεία δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer και αποκάλυψε τις ημερομηνίες προβολής των δύο μερών.

Συγκεκριμένα, τα πρώτα 4 επεισόδια για την 6η σεζόν του The Crown θα προβληθούν στις 16 Νοεμβρίου 2023, ενώ θα ακολουθήσουν τα τελευταία 6 επεισόδια στις 14 Δεκεμβρίου 2023. Η τελευταία σεζόν θα καλύψει την χρονική περίοδο από το 1997 έως το 2005, δηλαδή από το ειδύλλιο μεταξύ της πριγκίπισσας Diana και του Dody Fayed που κατέληξε στο τραγικό δυστύχημα στον Αύγουστο του 2017, μέχρι τα πρώτα χρόνια της σχέσης του πρίγκιπα William με την Kate Middleton και τον γάμο του Charles με την Camilla.

Στο cast συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Imelda Staunton (Queen Elizabeth II), Jonathan Pryce (Prince Phillip), Elizabeth Debicki (Princess Diana), Dominic West (Charles), Olivia Williams (Camilla), Khalid Abdalla (Dody Fayed), Ed McVey (Prince William), Meg Bellamy (Kate Middleton) και Bertie Caver (Tony Blair).

Το The Crown έχει κερδίσει μέχρι σήμερα 21 βραβεία Emmy και 4 Χρυσές Σφαίρες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό