16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η όμορφη έκπληξη στον Έρικσον από τους πρώην παίκτες του στην εθνική Αγγλίας

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΓΓΛΙΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
23.03.2024 | 11:34

PRINT SCREEN

Λίγο πριν επιστρέψει στο “Άνφιλντ” για να κοουτσάρει τους παλαιμάχους της Λίβερπουλ απέναντι στον Άγιαξ, ο μαχητής της ζωής Σβεν-Γκόραν Έρικσον δέχτηκε ένα υπέροχο δώρο από άλλοτε ποδοσφαιριστές του στην εθνική Αγγλίας.

Ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον συγκίνησε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη όταν έκανε γνωστό στις αρχές του 2024 ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και πως έχει λιγότερο από έναν χρόνο ζωής, με την Λίβερπουλ να του κάνει ένα φανταστικό δώρο επιτρέποντάς του να κάτσει στον πάγκο της το απόγευμα του Σαββάτου για να καθοδηγήσει τους Legends των κόκκινων σε φιλική αναμέτρηση με τους αντίστοιχους του Άγιαξ (23/03, 17:00, COSMOTE SPORT 2 HD).

Αυτό έγινε έπειτα από τη δημόσια αποκάλυψή του πως τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του είναι φανατικοί φιλοι του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ και πως το μεγάλο απωθημένο του, στα τόσα χρόνια προπονητικής διαδρομής, πως ήταν δεν είχε βρεθεί ποτέ στον πάγκο της αγαπημένης ομάδας του, με τον 76χρονο Σουηδό να ετοιμάζεται να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου:

“Έχω δώσει πολλές συνεντεύξεις στη ζωή μου αλλά τώρα κάθομαι εδώ με το έμβλημα της Λίβερπουλ για να δώσω αυτή τη συνέντευξη, που το βρίσκω φανταστικό. Ξέρω ότι πρόκειται για φιλικό παιχνίδι.

Παρόλα αυτά όμως, είμαι ευγνώμων στην Λίβερπουλ που μου δίνει την ευκαιρία και με προσκάλεσε και ανυπομονώ για το ματς το Σάββατο.

Ο πατέρας μου ήταν φαν της Λίβερπουλ και εξακολουθεί να είναι αφού βρίσκεται στη ζωή, οπότε από εκεί προέκυψε η αγάπη μου για την ομάδα”, τόνισε ο 76χρονος Σουηδός, ο οποίος παραμονή του τελευταίου αγώνα στην προπονητική καριέρα του πήρε ακόμη ένα όμορφο δώρο.

Αυτό του το έδωσαν παίκτες με τους οποίους είχε συνεργαστεί στην εθνική Αγγλίας στην εξαετία που έκατσε στον πάγκο των “τριών λιονταριών” οδηγώντας τους τρεις φορές σε προημιτελικά μεγάλων διοργανώσεων (σε Μουντιάλ το 2002 και το 2006, σε Euro το 2004), με τους Στίβεν Τζέραρντ, Πολ Σκόουλς, Μάικλ Όουεν, Τζο Κόουλ, Γκάρι Νέβιλ και Όουεν Χάργκριβς να του δίνουν ευχές στη μάχη που δίνει και να μοιράζονται κάποιες αναμνήσεις μαζί του μέσω -μηνύματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό