18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Όλγα Κιουρτσάκη «αδειάζει» την Άντζελα Δημητρίου για τη συνεργασία με τον σύζυγό της, Φώτη Λώση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Άντζελα Δημητρίου σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, έκανε λόγο για κακές συμπεριφορές, εντάσεις, χρηματική εκμετάλλευση και πολλά άλλα από την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον σύζυγό της, Φώτη Λώση.

«Και επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζερ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δεν θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός manager φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει μπούλινγκ. Δεν του λέει “εγώ σε ανέβασα, εγώ σε αναζήτησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα”. Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή τη κουβέντα» ,είπε μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου.

Ωστόσο η άλλη πλευρά αρνείται κάθε «κατηγορία» της τραγουδίστριας.

Η Όλγα Κιουρτσάκη το μεσημέρι της Πέμπτης 1/2 προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία παρουσιάζει ένα απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει και οι τρεις στο ίδιο περιοδικό.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι, η Άντζελα Δημητρίου είχε παραδεχτεί πως συνεργάζεται με τον Φώτη Λώση, ενώ είχε τονίσει πως είναι πολύ καλός σύντροφος για την κόρη της.

Άντζελα, με τον γαμπρό σου συνεργάζεστε κιόλας, συμμετέχει στην ομάδα managment σου.

Άντζελα Δημητρίου: Ναι, τα τελευταία χρόνια ο Φώτης δουλεύει μαζί μου και με τη μάνατζέρ μου Βάσω Καπώνη. Για την Όλγα ο Φώτης είναι ο πατέρας, ο φίλους, ο άντρας της, είναι τα πάντα για εκείνη. Και εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ. Ο Θεός του έστειλε μια μάνα να τον αγαπάει και θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο για το παιδί μου. Έχουμε μια δεμένη οικογένεια και παράλληλα συνεργαζόμαστε άψογα. Ο Φώτης με βοηθάει πολύ στο επαγγελματικό κομμάτι.

Όλγα: Με τον Φώτη είμαστε μαζί 15 χρόνια, τα 5 παντρεμένοι. Γνωριστήκαμε στα Αστέρια Γλυφάδας, όταν εμφανιζόταν εκεί η μητέρα μου και ο Φώτης ήταν υπεύθυνος στο μαγαζί. Εκεί ερωτευτήκαμε και έκτοτε δεν χωρίσαμε στιγμή. Αργότερα ο Φώτης έκανε διάφορα επαγγελματικά βήματα, αλλά τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην ομάδα management της μαμάς.

«Άντε στο καλό τώρα!!! Επειδή τα γραπτά μένουν» έγραψε ως σχόλιο στο Facebook.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό