19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Χριστίνα Μπόμπα με χοντρό μπουφάν και κολάν.

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα πολύ ωραίο look για όλες εμάς που έχουμε μια μεγάλη λίστα υποχρεώσεων μέσα στη μέρα.

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει αρχίσει να προβάλει και μία άλλη της πλευρά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αν ρίξεις μία ματιά στις πρόσφατες αναρτήσεις στο προφίλ της, θα διαπιστώσεις ότι η Χριστίνα ακόμα και μέσα στις γιορτές θέλησε να μας δείξει τις δύο όψεις του στυλ της. Η μία είναι φυσικά αυτή η εντυπωσιακή festive εκδοχή που βλέπουμε συνήθως από τις influencers, με τα maxi φορέματα και τα edgy ψηλοτάκουνα. Η άλλη είναι φυσικά η πιο casual, αθλητική και «φυσιολογική» εμφάνιση που έχει συνήθως μία γυναίκα, ειδικά όταν η ίδια είναι και μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών.

https://www.instagram.com/p/C1SWBvVKKZK/

Κάτι αντίστοιχο είχαν σχολιάσει και οι followers της Χριστίνας, όταν εκείνη είχε ανεβάσει κάποιες αντίστοιχες φωτογραφίες από τις διακοπές της μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη από το ταξίδι τους στη Βενετία. Γιατί η αληθινή μας πλευρά είναι η πιο stylish και κομψή εικόνα που μπορούμε να έχουμε.

https://www.instagram.com/p/C0rI3HHKBLD/

Τρεις προτάσεις για cozy παλτό από τη Σοφία Καρβέλα -Καμηλό, μαύρο ή γκρι;

Το αγαπημένο πανωφόρι της Χριστίνας Μπόμπα ταιριάζει τέλεια με τις αθλητικές μας εμφανίσεις.

Πρόσφατα, λοιπόν, η Χριστίνα ανέβασε κάποιες φωτογραφίες μέσα από την καθημερινότητά της και το χρόνο που περνάει ανάμεσα σε υποχρεώσεις και τα δίδυμα παιδιά της. Εμείς εκεί φυσικά ξεχωρίσαμε το υπέροχο athleisure style της, το οποίο ανέδειξε με ένα πανωφόρι που είναι ιδανικό για τις μέρες με κρύο, όπως αυτές που περνάμε τώρα.

Μιλάμε για ένα shearling πανωφόρι σε cropped γραμμή, με σκούρο chocolate brown χρώμα και μαλακό γουνάκι από μέσα σε ανοιχτή καμηλό απόχρωση. Αν και ένα τέτοιο μπουφάν οι περισσότερες θα το φορούσαμε με τζιν ή και ένα wide leg υφασμάτινο παντελόνι, η Χριστίνα το συνδύασε ανατρεπτικά με γκρι κολάν, γκρι φούτερ ζακέτα με κουκούλα και ζεστές μπότες UGG, που είναι από τα ζευγάρια κόλλημα του Tik Tok.

Styling tricks: 4 τρόποι που οι Γαλλίδες κάνουν τα looks τους να ξεχωρίζουν το χειμώνα

Ένα πολύ ωραίο look για όλες εμάς που έχουμε μια μεγάλη λίστα υποχρεώσεων μέσα στη μέρα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό