16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η χερσαία επέμβαση στη Γάζα θα διαρκέσει πολύ, αλλά θα είναι η τελευταία

Ειδήσεις Ελλάδα

O υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιόαβ Γκάλαντ, επιβεβαίωσε ότι επίκειται χερσαία εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας και εκτίμησε ότι αυτή ίσως κρατήσει για μήνες. Ωστόσο, όπως είπε, θα είναι η τελευταία, εάν ο στρατός επιτύχει τον στόχο του, που είναι η εξάλειψη της Χαμάς.

«Αυτή θα πρέπει να είναι η τελευταία μας χερσαία επέμβαση στη Γάζα, γιατ ον απλό λόγο ότι μετά από αυτήν δεν θα υπάρχει Χαμάς. Θα διαρκέσει έναν, δύο, τρεις μήνες, αλλά στο τέλος δεν θα υπάρχει Χαμάς» τόνισε από το κέντρο συντονισμού της Ισραηλινής Αεροπορίας στο Τελ Αβίβ.

Το σκηνικό κόλασης που θα βρουν οι Ισραηλινοί όταν εισβάλουν στη Γάζα

«Πριν ο εχθρός μας  συναντήσει τις χερσαίες δυνάμεις, θα συναντήσει τις βόμβες της Πολεμικής Αεροπορίας μας» συμπλήρωσε, αναφερόμενος στην απόφαση των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) να εντείνουν τους βομβαρδισμούς της Γάζας προκειμένου να καταστρέψουν όσες περισσότερες υποδομές, θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες στη Χαμάς και να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους στο έδαφος.

«Ξέρετε πώς να το κάντε με φονικό, ακριβή και υψηλής ποιότητας τρόπο, όπως έχετε αποδείξει έως τώρα» είπε ο Γκάλαντ, απευθυνόμενος στους αξιωματούχους της Πολεμικής Αεροπορίας.

Συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στο πολεμικό μέτωπο από το Naftemporiki.gr 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό