21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Χεορχίνα αποκάλυψε πότε θα αποσυρθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την ενεργό δράση

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκλεισε πρόσφατα (05/02) τα 39ο γενέθλιά του, δείχνοντας πως διατηρείται σε υψηλό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται πλέον στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ.

Ωστόσο, δεν αργεί η στιγμή όπου και ο «CR7» θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να βάλει τέλος στην μακροχρόνια και πλούσια καριέρα του. Το χρονικό της απόσυρσής του κανείς δε το γνωρίζει μέχρι στιγμής, αφού ομολογουμένως ο Πορτογάλος σταρ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όμως φαίνεται πως η Χεορχίνα Ροντρίγκες προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είχε μια συζήτηση κατά την οποία αποκάλυψε ότι σε ένα ή δύο χρόνια, ο ίδιος θα δώσει τέλος στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία. Αξίζει να αναφερθεί μάλιστα, ότι σε ένα χρόνο και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2025, ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Αλ Νασρ.

Σε επίπεδο της προσωπικής τους ζωής, οι δυο τους τα πηγαίνουν καλύτερα από ποτέ, όπως αποδεικνύει μία πρόσφατη δημοσίευση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Instagram. Ο Πορτογάλος σε αυτή τη φωτογραφία είναι αγκαλιά με την εντυπωσιακή σύζυγό του, Χεορχίνα Ροντρίγκεζ. Οι δυο τους έχουν βάλει μαγιό και απολαμβάνουν τη μέρα τους στην παραλία, με τον  Κριστιάνο να δείχνει την αγάπη του προς τη Χεορχίνα, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Αδελφή ψυχή».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό