18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η φωτογραφία Κασσελάκη-Τάιλερ με εντυπωσιακή υπεύθυνη εστιατορίου στα Μετέωρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ευχάριστη εκδρομή πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, στην πόλη της Καλαμπάκας, αλλά και τα Μετέωρα την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.

Η επίσκεψη στην πόλη της Καλαμπάκας ήταν ιδιωτική για το ζευγάρι, αλλά και σύντομη, καθώς επί της ουσίας ήταν μία στάση στον δρόμο προς την Κοζάνη για το περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά πληροφορίες, τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν ενημερωθεί, ενώ στο πρόγραμμά του δεν υπήρχε κάποια πολιτική δραστηριότητα. Ωστόσο, εκτός από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Τάιλερ Μακμπέθ αγκαλιά με τον Στέφανο Κασσελάκη και την σκυλίτσα τους, Φάρλι, ξεχωρίζουν μερικές ακόμη φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media.

πηγή: Instagram

Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτές τις φωτογραφίες ξεχώρισε μία εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα η οποία φωτογραφήθηκε μαζί με τον κ. Κασσελάκη και τον Τάιλερ. Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα μάλιστα εμφανίζεται να πίνουν και σφηνάκια με θέα τον κάμπο των Μετεώρων.

Συγκεκριμένα, η ίδια η νεαρή, ονόματι, Μόνικα Μάρση, ανήρτησε σχετικά στιγμιότυπα, όπως ένα μικρό βίντεο με λεζάντα «2 καταπληκτικοι άνθρωποι στο Μετεώρων πανόραμα, απλοί, φιλικοί, με αγάπη».

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για εργαζόμενη, υπεύθυνη, στο εστιατόριο Μετεώρων Πανόραμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό