18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Φενέρμπαχτσε θα κάνει μποϊκοτάζ στο Σούπερ Καπ

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε έχουν τέσσερα σενάρια στο μυαλό τους με τα οποία θα μποϊκοτάρουν τον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας και δεν θα επιστρέψουν να… παιχτεί ποδόσφαιρο. Δραματικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο ερχόμενο παιχνίδι και κατ’επέκταση στο τουρκικό ποδόσφαιρο μετά την Γενική Συνέλευση της Φενέρμπαχτσε που διεξήχθη προ ολίγων ημερών και συγκεκριμένα στις 2 Απριλίου.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης είναι αποφασισμένη να… μποϊκοτάρει τον τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στην Γαλατασαράι πουείναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (07/04, 21:30) και ο οποίος θα λάβει χώρα στην Σανλιούρφα. Μετά την απόρριψη των αιτημάτων για αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής ή ορισμού ξένου διαιτητή, η Φενέρ έχει τέσσερα βασικά σενάρια στο τραπέζι, κατά τα οποία δε θα αφήσει να διεξαχθεί ομαλά το τελικός.

Σύμφωνα με την τουρκική «Fanatik», η επερχόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο UEFA Europa Conference League, είχε ξεκαθαρίσει πως θα παραταχθεί στο ματς με την συμπολίτισσα με την Κ19, αλλά δεν θα… αγωνιστεί.

Αυτά είναι τα τέσσερα σενάρια της Φενέρμπαχτσε για να… τινάξει στον αέρα τον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας:

– Η ομάδα να παραταχθεί με εννέα παίκτες από την Κ19, οι τρεις εξ αυτών να επικαλεστούν τραυματισμό και έτσι το παιχνίδι να διακοπεί ένεκα παρουσίας λιγότερων παικτών από αυτούς που ορίζει ο κανονισμός, γεγονός ωστόσο δε θα επιφέρει κυρώσεις.

– Το παιχνίδι να ξεκινήσει κανονικά αλλά οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε να προβούν σε συμπεριφορές και αντιδράσεις που θα επιφέρουν κάρτες και κατ’επέκταση αποβολές από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

– Η τρίτη επιλογή θέλει τους νεαρούς αθλητές της ομάδας να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά τη σέντρα, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξουν ποινές που θα υποστεί ολόκληρος ο σύλλογος, ενώ το παιχνίδι θα το πάρει η Γαλατασαράι στα χαρτιά με 3-0.

– Στο τελευταίο σενάριο, η ομάδα δε θα κατέβει καν στον αγώνα και εν συνεχεία, βάσει κανονισμών, θα αποβληθεί από το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ της επόμενης σεζόν. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι των «κίτρινων» έχουν γνωστοποιήσει ότι δεν προτίθενται να αγωνιστούν στο Κύπελλο Τουρκίας για τις επόμενες δύο σεζόν.

Το σίγουρο είναι ένα: Η πρώτη ομάδα της Φενέρμπαχτσε δεν υπολογίζει καν τον τελικό της Κυριακής και έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Europa Conference League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη (11/04) στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπως αντιλαμβάνεται κανείς και από τις αναρτήσεις του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό