16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Φάρμα: Ο Κουτσόπουλος έχει ρίξει πολλή δουλειά – Καθάρισε τα ζώα και το μποστάνι είναι έτοιμο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο γνωστός σεφ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις ετοιμασίες μαζί με τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι όμως σήμερα κυκλοφόρησε και το νέο τρέιλερ με τον ίδιο να μας προσκαλεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στην πρεμιέρα.

Αυτή έχει προγραμματιστεί να γίνει για την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου και όπως μας ενημερώνει στο νέο αυτό τρέιλερ, ντυμένος φυσικά με την ανάλογη αμφίεση για να φροντίζει τη φάρμα, έχει ποτίσει τα ζωντανά, τα έχει ταΐσει, τα έχει καθαρίσει ενώ και το μποστάνι είναι έτοιμο.

Όλα αυτά, ενόψει πρεμιέρας που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Star το οποίο φέτος επενδύει για ακόμα μία σεζόν σε reality project, σε αντίθεση με άλλα κανάλια που προτιμούν τη μυθοπλασία.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πάντως, ο οποίος μας εξέπληξε ευχάριστα με την απόφασή του να παρουσιάζει το συγκεκριμένο πρότζεκτ, είναι καθ’ όλα έτοιμα και την ερχόμενη Δευτέρα θα μας συστήσει τους νέους επίδοξους τηλεοπτικούς αγρότες και φυσικά τους χώρους της νέας φάρμας που αναμένεται να μας καταπλήξει. Δείτε το βίντεο με το νέο τρέιλερ:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό