19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Τότεναμ «συνέτριψε» τη Νιούκαστλ και η ομάδα του Ποστέκογλου… βλέπει 4άδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τότεναμ «διέσυρε» τη Νιούκαστλ με 4-1 και κατάφερε να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την Μάντσεστερ Σίτι και την 4η θέση της Premier League. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές, έχοντας σε καταπληκτική βραδιά τον Χέουνγκ-Μιν Σον με ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ δύο τέρματα πέτυχε ο Ριτσάρλισον.

Η Νιούκαστλ φαινόταν να… μην έχει ενέργεια και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από το πρώτο μέρος. Ο Σον «σέρβιρε» αρχικά στον Ντέστινι Ουντότζιε στο 26′ και εν συνεχεία στον Ριτσάρλισον στο 38′ δύο… έτοιμα γκολ για να βάλει μπροστά τους «πετεινούς».

Η ομάδα του Ελληνοαυστραλού τεχνικού είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και έφτασε και σε 3ο γκολ στο 60ο λεπτό ξανά με τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Ο Σον «ντύθηκε» και… σκόρερ στο 85′ και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 4-0 για την Τότεναμ. Το μόνο που μπόρεσε να κάνουν οι «καρακάξες» ήταν να μειώσουν στο τελικό 4-1, με τον Ζοέλιντον στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Τότεναμ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς και είναι στο -3 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι. Ταυτόχρονα, η Νιούκαστλ του Έντι Χάου είναι στην 7η θέση με 26 βαθμούς και στο -1 από την 6η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό