21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τότεναμ ξεκίνησε συζητήσεις με τον Γιορίς για ανανέωση μέχρι το 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

ΤΟΤΕΝΑΜ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
02.01.2022 | 15:45

Ο Ουγκό Γιορίς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Γουότφορντ
2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Ουγκό Γιορίς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αντόνιο Κόντε, με την Τότεναμ να έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις μαζί του, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμα έναν χρόνο.

Το συμβόλαιο του Ουγκό Γιορίς με την Τότεναμ εκπνέει στο τέλος της σεζόν, με την ηγεσία της ομάδας να έχει αναγάγει σε προτεραιότητα του συλλόγου την επέκταση της συνεργασίας με τον Γάλλο τερματοφύλακα, ο οποίος το προσεχές καλοκαίρι θα συμπληρώσει 10 χρόνια στο Λονδίνο.

Ο Αντόνιο Κόντε εμπιστεύεται και εκτιμά τον 35χρονο κίπερ και σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τότεναμ έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Την ίδια στιγμή βέβαια, όπως αναφέρουν στη Γαλλία η Νις, ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα ο Γιορίς, θέλει να τον επαναπατρίσει για λογαριασμό της 14χρονια μετά την αποχώρησή του από τη Γαλλική Ριβιέρα, καθώς ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας, Βάλτερ Μπενίτεζ, αναμένεται να αποχωρήσει στο εγγύς μέλλον.

σχετικα αρθρα

Τότεναμ: Η Νις θέλει την επιστροφή του Γιορίς στο τέλος της σεζόν

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό