23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Τσέλσι… πασάρει τον Λουκάκου στην Σαουδική Αραβία, και ζητάει 60 εκατ.

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τσέλσι θέλει να… ξεφορτωθεί τον Ρομέλου Λουκάκου, και συγκεκριμένα θέλει να τον δώσει στη Σαουδική Αραβία, μιας και η εν λόγω χώρα διαθέτει τα ποσά που θα μπορούσαν να την ικανοποιήσουν ενώ ακόμη είναι και ένας προορισμός που αρκετοί ποδοσφαιριστές σαν τον Βέλγο έχουν κάνει το ταξίδι τους προς τα εκεί. 

Οι δανεισμοί του Βέλγου επιθετικού, σε Ρόμα και Ίντερ, ήρθαν μετά την κακή του εμφάνιση στην ομάδα της Τσέλσι όπου κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα των «μπλε» δεν έδειξε να κάνει τα απαιρούμενα, ούτε να συμβαδίζει με την ομάδα με αποτέλεσμα να φεύγει ως δανεικός. Τα 115 εκατομμύρια που είχαν βγάλει από τα ταμεία τους για την απόκτηση του Βέλγου, είανι πολλά και έτσι η Αγγλική ομάδα ζητάει κάπως να… αποζημιωθεί.

Η Σαουδική Αραβία φαντάζει η καλύτερη επιλογή για τον Βέλγο μιας και έχουν ενδιαφερθεί ξανά για την απόκτηση του ομάδες από εκεί. Αυτό που έκανε η Τσέλσι ήταν να συνομιλήσει με την ίδια την λίγκα, Saudi pro Ligue και να ζητήσει πιθανούς αγοραστές που θα ενδιαφέρονταν για την απόκτηση του Λουκάκου, τον οποίο κοστολογεί στα 60. εκατομμύρια ευρώ. Πιθανότεροι προορισμοί; Η Αλ Χιλάλ, Αλ Νασρ, Αλ Ιτιχάντ και Αλ Αχλ που διαθέτουν το ποσό και ενδέχεται να δείξουν κάποιο ενδιαφέρον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό