16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Τσέλσι πήγε να πάθει… έμφραγμα, αλλά ο Πάλμερ την «κράτησε» στη ζωή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τσέλσι είδα… φαντάσματα απέναντι στη μαχητική Λούτον και κινδύνεψε το 3-0 υπέρ της, να γίνει 3-3 στο φινάλε, ωστόσο κρατήθηκε και πήρε ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο» (3-2). Δύο γκολ και μία ασίστ πέτυχε ο καταπληκτικός Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος επανέφερε τους Λονδρέζους στην πρώτη 10άδα της Premier League.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είχε τον έλεγχο καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με τον Κόουλ Πάλμερ. Στο 37′, ο Νόνι Μαντουέκε έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «μπλε», σκοράροντας σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Η εικόνα παρέμεινε παρόμοια και στο δεύτερο 45λεπτο και η Τσέλσι έφτασε τον δείχτη του σκορ στο 3-0 στο 70′. Ο Νίκολας Τζάκσον τροφοδότησε υπέροχα τον Κόουλ Πάλμερ και ο 21χρονος Άγγλος αφού… προσπέρασε τους πάντες, πλάσαρε εύστοχα προ κενής εστίας.

Το επικό comeback της Λούτον που… έμεινε στη μέση

Ωστόσο, η υπερβολική… χαλάρωση ενδεχομένως των φιλοξενούμενων και η μαχητικότητα που επέδειξε η Λούτον, την επανέφερε στο ματς για τα καλά. Ο Ρος Μπάρκλεϊ βρήκε δίχτυα απέναντι στην πρώην του ομάδα στο 80ο λεπτό, ενώ στο 87′ ο Ελίτζα Αντεμπάγιο σκόραρε για να μειώσει σε 3-2.

Ο 24χρονος Σέρβος τερματοφύλακας της Τσέλσι, Ντόρτζε Πέτροβιτς, χρειάστηκε να πραγματοποιήσει μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, διατήρησε το σκορ στο 3-2 υπέρ των Λονδρέζων και τους έστειλε στην πρώτη 10άδας της βαθμολογίας στην Premier League.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό