17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Τράμπζονσπορ «φλερτάρει» με Φορτούνη και Μασούρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να βρίσκεται σε πανηγυρικό κλίμα μετά την τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League επί της Φενέρμπαχτσε και στη γειτονική χώρα τα μεταγραφικά σενάρια «δίνουν και παίρνουν» και κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρουν της Τράμπζονσπορ για τον Κώστα Φορτούνη και προσέγγισή της επίσης για τον Γιώργο Μασούρα.

Όπως αναφέρει η «Fotomac», η Τράμπζονσπορ έχει προσθέσει στη λίστα της τον Κώστα Φορτούνη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. «Αυτή η προσθήκη θα μπορούσε να δυναμώσει σημαντικά την ομάδα που αναζητά έναν δημιουργικό παίκτη στη μεσαία γραμμή της. Η χρηματιστηριακή του αξία φαίνεται να είναι στα 3 εκατ. ευρώ», προσθέτει το άρθρο, το οποίο σχολιάζει ως μοναδικό ελάττωμα τους τραυματισμούς στους χιαστούς.

Παράλληλα, η τουρκική ιστοσελίδα «Fanatik» επικαλείται δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα μετά την πρόκριση στο «Σουκρού Σαράτσογλου» το βράδυ της Πέμπτης (18/04), στις οποίες ο Έλληνας επιθετικός εξηγεί πως η πρώτη συνάντησή του με την Τράμπζονσπορ είχε θετικό πρόσημο.

Το απόσπασμα των δηλώσεων που αναφέρει η «Fanatik»: «Ναι, μου έκαναν μία προσφορά (η Τράμπζονσπορ) για το τέλος της σεζόν. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν θετική. Θα δούμε τι θα συμβεί». Υπενθυμίζεται πως και το δικό του συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με την Μπόχουμ να ενδιαφέρεται επίσης για την περίπτωση του Έλληνα παίκτη του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής (19/04) η Τράμπζονσπορ με επίσημη ανακοίνωσή της διέψευσε πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γιώργο Μασούρα, για τον οποίο διευκρίνισε πως δεν έχει μεταγραφικά σχέδια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό