19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Τζούλια Νόβα αποκαλύπτει: «Μου είπε ότι πρέπει να κοιμηθώ μαζί του για να πάρω εκπομπή»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη η Τζούλια Νόβα. Η ξανθιά καλλονή μίλησε για τον Τροχό της Τύχης, τον πρώην σύντροφό της, τις ανήθικες προτάσεις που της έχουν κάνει, αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Αρκετές φορές έκλαψα στον Τροχό της Τύχης. Υπήρξε φορά που αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε το γύρισμα. Έπαθα κρίση πανικού, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω. Ένιωθα καταπιεσμένη στην προηγουμένη σχέση μου, δεν με άφηνε να κάνω τίποτα. Με τον πρώην σύντροφό μου δεν μιλάμε», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί, η Τζούλια Νόβα απάντησε: «Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις. Ήταν 2-3 άτομα που ήθελαν να μου δώσουν εκπομπές, αλλά έπρεπε να κάνω κι άλλα πράγματα, τα οποία δεν ήμουν διατεθειμένη να κάνω. Μου έλεγε ότι χωρίς θυσίες καμία δεν παίρνει εκπομπή. Μου είχε πει κάποιος ότι πρέπει να κοιμηθώ μαζί του για να πάρω εκπομπή».

Κλείνοντας, η Τζούλια Νόβα είπε: «Αγαπάω πολύ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον έχω πολύ ψηλά, είναι γοητευτικός άντρας. Ο Λιάγκας είναι συμπαθητικούλης, έχει κι αυτός τις ιδιοτροπίες του. Έχει τα νευράκια του κι εγώ με τα νεύρα δεν τα πάω καλά. Είναι ακόμα η Ηλιάνα παρουσιάστρια; Δεν είναι του γούστου μου. Είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι. Το τι λάσπη μού έριξε… Έχει κακία μέσα της».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό