16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Τζιρόνα «διέλυσε» την Αλαβές και η Ρεάλ βλέπει ξανά την πλάτη της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τζιρόνα… πετάει και μετά από την τεράστια νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα εκτός έδρας (4-2), πανηγύρισε άλλη μία απέναντι στην Αλαβές (3-0). Της έδειξε όσο σεβασμό έπρεπε, δεν την υποτίμησε, πήρε το «τρίποντο» και παρέμεινε στην κορυφή της La Liga μετά από 17 αγωνιστικές, στο +2 από την 2η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το «τρένο» που ονομάζεται Τζιρόνα συνεχίζει ακάθεκτο και έχει θέση ως τελικό προορισμό την… κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Πουθενά αλλού δεν σκοπεύει να κάνει στάση! Μολονότι το σπουδαίο «διπλό» απέναντι στην Μπαρτσελόνα μπορεί να έφερνε… εφησυχασμό στο κλαμπ, οι Καταλανοί δεν έπεσαν σε καμία… παγίδα και νίκησαν με εμφατικό τρόπο την Αλαβές (3-0).

Δύο γκολ εκ νέου για τον Άρτεμ Ντόβμπικ (23′, 59′), το μεγάλο ταλέντο της Ντνίπρο που είχαμε δει να αγωνίζεται και κόντρα στον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League, ο οποίος είναι στην 2η θέση των πίνακα των σκόρερ με 10 (ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει 13). Ο Πόρτου ενδιάμεσα στα δύο τέρματα του Ουκρανού είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα (42′), με την ομάδα του Μίτσελ να παίρνει άνετα τους τρεις βαθμούς.

Έτσι, η Τζιρόνα διατηρήθηκε μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής στην 1η θέση της La Liga με 44 βαθμούς και στο +2 από την 2η της βαθμολογίας Ρεάλ Μαδρίτης. Στην 3η θέση είναι η Μπαρτσελόνα με 35 βαθμούς, ενώ 34 έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, που έχει και ένα ματς λιγότερο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό