16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Η συνεργασία μας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο λήγει πολύ όμορφα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για το τέλος του ρόλου που υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά του Mega, “Η Γη της ελιάς”, μίλησε το Κουλής Νικολάου στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@star” και τον δημοσιογράφο Πανό Παπαδόπουλο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες: 

«Δεν είναι μόνο θέμα Ντάνου, είναι θέμα 4ης σεζόν. Η συνεργασία μας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο λύνει πολύ ευχάριστα και όμορφα, ήταν προγραμματισμένο κάπως να γίνει αυτό και πάμε παρακάτω. Ο ρόλος του κλείνει στην 3η σεζόν. Ο Γιώργος δεν έχει τελειώσει τα γυρίσματα. Απ’ ότι ξέρω είναι και οι μέρες που περιμένει το παιδάκι του, ο Θεός να είναι μαζί του, να έχει μια καλή γέννα η σύζυγος του και σαν ζευγάρι να βιώσουν το μέγιστο γιατί ο ερχομός ενός παιδιού είναι το μέγιστο στον άνθρωπο». 

Στη συνέχεια ο Κουλής Νικολάου αναφέρθηκε στο Famagusta που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία: 

«Στόχος μας πάντα σε μια δουλειά είναι να πετύχουμε το καλύτερο. Όσο περνάει ο καιρός και βγαίνουν στον αέρα τα επεισόδια, είναι ένα περίεργο συναίσθημα το οποίο δεν εκφράζεται. Συνειδητοποιούμε ότι κάνουμε κάτι το οποίο, ναι μεν το στοχεύσαμε, αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος. Όσο περνάει όμως ο καιρός νομίζω ότι μεγαλώνει μέσα μας όπως μεγαλώνει ταυτόχρονα και η ευθύνη» είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό