20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η συγκινητική τελετή της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια ζωής της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ, έκανε μια φαντασμαγορική τελετή, για τα 100α της γενέθλια στην «Αγία Σοφία-OPAP Arena». Η γιορτινή διάθεση, είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι, όπου πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε πέριξ του γηπέδου, καθώς η διοίκηση της ομάδας είχε φτιάξει εκδηλώσεις για τους φιλάθλους της. Στο τέλος της ημέρας, από το κέντρο του αγωνιστικού χώρου, «σηκώθηκε» το αερόστατο με το σήμα του συλλόγου, το οποίο θα κάνει τον γύρο της Ελλάδας!

Ο κόσμος, ήταν συγκινητικός πριν την έναρξη της τελετής μέσα στο στάδιο, καθώς τραγουδούσε συνθήματα της ομάδας όλη την ώρα. 

Ο κόσμος, ήταν πολύς όπως είπαμε έξω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να κάνει μία όμορφη εικόνα για τους φίλους του ποδοσφαίρου και για το κύρος του ελληνικού αθλητισμού, ο οποίος χρειάζεται να ζήσει τέτοιες στιγμές, καθώς λείπουν εφιαλτικά.

Μετά, οι φίλαθλοι της ομάδας, όταν εισήλθαν στο στάδιο, αντίκρισαν ένα τεράστιο αερόστατο, το οποίο φούσκωναν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ. Όλοι, ενθάρρυναν την δουλειά των ανθρώπων του συλλόγου, για να πραγματοποιηθεί η… απογείωση!

Έπειτα από πολύωρη αναμονή, γιατί ο άνεμος δεν έκανε το… χατίρι ,το αερόστατο σηκώθηκε στον Αθηναϊκό ουρανό, δημιουργώντας συγκίνηση στους φιλάθλους της ΑΕΚ!

Στην συνέχεια, οι παίκτες και ο Ματίας Αλμέιδα, «έσβησαν» την τούρτα των 100 χρόνων του συλλόγου. 

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, μέσα από τα matrix του γηπέδου, μίλησε για την «ΑΕΚάρα του» και για τα συναισθήματά του για τα 100 χρόνια των «κιτρινόμαυρων». 

Η «ένωση», ήταν, είναι και θα είναι ένα κλαμπ που είναι συνυφασμένο με την Ιστορία του μικρασιατικού, αλλά και του ελληνικού πολιτισμού. Όπως είναι και το σλόγκαν του συλλόγου για τον έναν αιώνα ζωής: «100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή!».

Δημήτρης Δράκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό