22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η συγκινητική ανάρτηση με την μητέρα και την εγγονή της

Ειδήσεις Ελλάδα

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ήταν η χθεσινή και τα Social Media κατακλύστηκαν από δημοσιεύσεις που αφορούσαν αυτή την γιορτή. Ωστόσο, μια απο τις πιο όμορφες εικόνες που είδαμε την Παρασκευή, ήταν η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία ήταν πολύ συγκινητική και έκρυβε ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός, ανέβασε μια φωτογραφία της μητέρας της, την ώρα που κρατά στην αγκαλιά της την εγγονή της – κόρη του γιου της Γιώργου Παπαγεωργίου και της νύφης της Δανάης Μιχαλάκη – και μαζί κοιτούν έξω από το παράθυρο. Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε πολύ τρυφερά λόγια για τις δυο σημαντικές γυναίκες της δικής της ζωής:  «Ημέρα της γυναίκας σήμερα…και εγώ υποκλίνομαι μπροστά σ’αυτήν την εικόνα. Μπροστά στην Μάνα μου που κρατάει στην αγκαλιά της την δισέγγονη της και αγναντεύουν μαζί».

Αμέσως μετά, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της με πολύ όμορφα λόγια, ανάμεσά τους και πολλοί συνάδελφοί της, όπως ο Νίκος Ψαρράς, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αλλά και η Ζέτα Δούκα. 

Η Φιλαρέτη Κομνηνού, όπως είναι φυσικό έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της αλλά και την εγγονή της για την οποία έχει δηλώσει στο παρελθόν:  «Η αίσθηση είναι απερίγραπτη, νομίζω οι λέξεις είναι πολύ λίγες. Είναι κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να το περιγράψω. Αυτό το παιδί είναι ευλογημένο γιατί γεννήθηκε την ημέρα που γιόρταζε η Παναγιά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό