24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η στιγμή που ο «δράκος των Εξαρχείων» κυνηγά γυναίκα για να τη βιάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία μετά τις καταγγελίες τριών γυναικών, ανάμεσά τους μια ανήλικη, για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων σε κεντρικούς δρόμους των Εξάρχειων. 

Όπως αναφέρεται, οι επιθέσεις σημειώθηκαν μέσα σε 48 ώρες από έναν άνδρα που φέρεται να μιλούσε σπαστά αγγλικά.

Σε βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το flash.gr, φαίνεται ο «δράκος» να κυνηγάει μια γυναίκα στα Εξάρχεια και αυτή να τρέχει για να τον αποφύγει.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 18 Νοεμβρίου επί της οδού Βαλτετσίου με τη γυναίκα να φωνάζει αποτρέποντας τον δράστη σε περαιτέρω πράξεις με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή.

Στις 20ης Νοεμβρίου, νωρίς το πρωί, έγιναν άλλες δύο επιθέσεις εναντίον γυναικών στις οδούς Εμ. Μπενάκη και Νικηταρά και Ζωοδόχου ς αντίστοιχα. Όπως έγινε γνωστό και τα δυο θύματα αντιστάθηκαν με περίοικους και διερχόμενους πολίτες να βοηθούν τις γυναίκες και εντέλει με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή.

Πάντως, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εξαρχείων έχουν λάβει καταθέσεις και την περιγραφή του δράστη, ο οποίος είναι μετρίου αναστήματος, και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων  πρόκειται για άντρα ξανθός, μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.

Έτσι τον  περιγράφουν χρήστες των social media τον ύποπτο άνδρα που κινείται στην περιοχή των Εξαρχείων και κάνει επιθέσεις σε γυναίκες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό